Bijgewerkt privacybeleid
Fabulous@50: dit zijn de beste beautytips!

Deze mannen zijn fabulous@50!

| Top Topical
Fabulous-at-50-man_DEF

Mannen worden vaak mooier als ze ouder worden. Will Smith en Hugh Jackman zijn daarvan het levende bewijs. Ze worden dit najaar vijftig en zijn fitter en energieker dan ooit!

Wat is het geheim

Acteurs Will Smith en Hugh Jackman mogen dit najaar allebei 50 kaarsjes uitblazen op hun verjaardagstaart. Eerlijk is eerlijk: ze zien er allebei fantastisch uit voor hun leeftijd! Door zijn twee-dagen-baard en volle haardos heeft Hugh nog steeds die sexy uitstraling. Will heeft naast een oogverblindende lach ook zijn huidskleur mee: een getinte huid blijft veel langer glad en jong. Ben jij ook 50? We verklappen je graag de beste tips om er fantastisch uit te blijven zien.

1/5

Tip 1: regelmatig exfoliëren

Op het witte doek zie je het gezicht van Will Smith van heel dichtbij. Opvallend is dat hij voor zijn leeftijd nog maar weinig rimpels heeft. Niet verrassend, want een donkere huid bevat meer melanine en veroudert daardoor minder snel dan een blanke huid. Uiteraard blijft een goede verzorging belangrijk! Regelmatig exfoliëren, bv. met Clinique For Men Exfoliating Tonic, deze tonic haalt de dode huidcellen weg en maakt de huid gladder.

2/5

Tip 2: voldoende slaap

Meer dan 35 films heeft Hugh Jackman inmiddels op zijn naam staan – een druk leven dus waarbij korte nachten eerder regel dan uitzondering zijn. Met zo’n hectisch schema is het lastig om de 8 uur slaap te pakken die je huid nodig heeft om te herstellen. Om het maximale uit je nachtrust te halen, kun je voor het slapen gaan Biotherm Age Fitness Nachtcrème aanbrengen. Deze anti-age verzorging voelt niet vet aan en zorgt voor een frisse teint bij het wakker worden.

 

3/5

Tip 3: baardstijlen

Hugh Jackmans handelsmerk is zijn stoere twee-dagen-baard, Will Smith zweert bij zijn hippe goatee. Om die baard goed in model te houden, moeten wangen en hals gladgeschoren zijn. Voor een goed scheerresultaat is het slim on eerst te scrubben, bijvoorbeeld met Clarins Homme Exfoliating Cleanser. Wanneer talg en dode huidcellen verwijderd zijn, kan je mes nóg dichter op je huid komen.

4/5

Tip 4: altijd uitgerust

Voor mannen met drukke banen is het niet altijd makkelijk om er uitgerust uit te zien – terwijl dat wél van ze verwacht wordt. Gelukkig zijn daarvoor slimme huidverzorgers beschikbaar die zorgen voor een instant stralende en egale teint, zonder een spoortje vermoeidheid. Heb jij ook zo’n druk leven? Probeer dan Qiriness Anti-Fatigue Healthy Glow Care of Erborian CC Homme maar eens…

 

5/5

Tip 5: statement geur

Oscarnominaties, Grammy’s en Golden Globes: Will en Hugh hebben al de nodige prijzen in de wacht gesleept. De heren weten dus wat ze waard zijn.  Zelfverzekerd zijn is misschien wel het allergrootste voordeel van deze leeftijd! Durf jij ook jezelf te laten zien? Onderstreep je zelfvertrouwen dan met een statement geur, zoals Coach Platinum Eau de Parfum en Cartier Déclaration Eau de Toilette. Geuren die je karakter perfect weerspiegelen!