Contact Klantenservice Winkelzoeker

Charity

ICI PARIS XL zet zich graag in voor een betere wereld. Hierom hebben wij al jaren twee vaste partners waarvoor wij ons inzetten. Wij organiseren verschillende fondsenwervende acties voor deze organisaties en dragen ons steentje bij door middel van productdonaties. Wij stimuleren onze medewerkers om hun betrokkenheid te tonen aan deze mooie organisaties door middel van vrijwilligerswerk.

Look Good Feel Better

Over Look Good Feel Better

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook je uiterlijk nog eens verandert, kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen. Look Good Feel Better heeft als doel bij te dragen aan het zelfvertrouwen van vrouwen met kanker. Niemand wil er immers ziek uitzien.

PARTNERSHIP LOOK GOOD FEEL BETTER

Jaarlijks geeft Look Good Feel Better meer dan 300 gratis beauty workshops in 76 ziekenhuizen in Nederland aan vrouwen die kanker hebben. Tijdens deze workshops krijgen deze vrouwen advies over uiterlijke verzorging. Zo kunnen deze vrouwen eruit blijven zien als zichzelf. Bij ICI PARIS doen we er alles aan om jou happy te maken Want als je gelukkig bent, dan straal je. Dat bewerkstelligen we ook door ons partnership met Look Good Feel Better, zodat deze vrouwen een boost aan zelfvertrouwen krijgen. Because we love to see you shine!

ICI PARIS XL draagt op verschillende manieren bij aan de zichtbaarheid van Look Good Feel Better. Zo organiseren we meerdere fondsenwervende acties, doneren we producten voor de workshops en zet een team van Beauty Advisors hun expertise van uiterlijke verzorging in bij de beauty workshops.

Voor meer informatie over Look Good Feel Better: www.lookgoodfeelbetter.nl
 

charity
 


Meer beauty tips? Bekijk alle video's hier: www.iciparisxl.nl/borstkankermaand-beauty-tips

 

OPERATION SMILE

Operation Smile

OVER OPERATION SMILE

De ouders van kinderen met een schisis in ontwikkelingslanden hebben vaak niet de financiële middelen om hun kinderen te laten opereren. Terwijl het kan gaan om levensreddende operaties. Operation Smile, opgericht in 1982, heeft een wereldwijd netwerk van vrijwillige (medische) professionals die elk jaar honderdduizenden uren aan de zorg voor kinderen met een schisis over de hele wereld besteden.

Partnership Operation Smile

Wij willen niet alleen een glimlach op de gezichten van onze klanten, maar ook zeker bij de mensen die onze hulp het hardst nodig hebben. Daarom heeft A.S. Watson Group haar allereerste wereldwijde CSR-programma “Give A Smile” gelanceerd. Samen met Operation Smile heeft deze campagne ervoor gezorgd dat jaarlijks maar liefst 1500 kinderen in ontwikkelingslanden met een schisis geopereerd konden worden. Hierdoor kunnen zij zich weer met een lach richten op de toekomst, zonder problemen met eten, drinken en spreken en krijgen deze kinderen weer een kans op een toekomst.

Als één van de retailmerken van A.S. Watson levert ook ICI PARIS XL haar bijdrage aan Operation Smile. Jaarlijks organiseren we fondsenwervende acties in samenwerking met zowel leveranciers als klanten en medewerkers. We willen graag zien dat kinderen geholpen worden aan schisis en weer kunnen glimlachen.

Voor meer informatie over Operation Smile: www.operationsmile.org

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!