Look Good Feel Better

PARTNERSHIP LOOK GOOD FEEL BETTER

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook je uiterlijk nog eens verandert, kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen. Look Good Feel Better heeft als doel bij te dragen aan het zelfvertrouwen van vrouwen met kanker. Niemand wil er immers ziek uitzien.

Jaarlijks geven zij meer dan 300 gratis workshops in 76 ziekenhuizen in Nederland aan vrouwen die kanker hebben en adviseren deze vrouwen over hun uiterlijke verzorging. Zo kunnen deze vrouwen eruit blijven zien als zichzelf. Deze doelstelling is voor ICI PARIS XL aanleiding geweest om zich in te zetten voor deze stichting. Om vanuit een maatschappelijk verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren zodat deze vrouwen de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Een team van beauty experts van ICI PARIS XL bij de workshops in de ziekenhuizen en adviseert de deelnemers over uiterlijke verzorging. Ook draagt ICI PARIS XL bij aan het creëren van naamsbekendheid voor Look Good Feel Better en wordt er gekeken naar mogelijkheden om fondsen te werven.


Voor meer informatie over Look Good Feel Better: www.lookgoodfeelbetter.nl