Contact Klantenservice Winkelzoeker

ICI PARIS XL op Facebook

ICI PARIS XL houdt je via Facebook niet alleen op de hoogte van nieuwe producten in de parfumerie en de laatste trends op beautygebied, maar meldt je ook alle events, workshops, exclusieve sneak previews en veel meer moois. Ontdek nu de voordelen van de ICI PARIS XL Facebook pagina.

Spetterende winacties

ICI PARIS XL organiseert regelmatig leuke winacties waarmee je kans maakt op spetterende prijzen. Van heerlijke parfums tot luxe gezichtsverzorging.

ONTDEK MEER

Exclusieve sneak previews

Ontdek, dankzij onze exclusieve sneak preview, altijd als eerste de nieuwe editie van de Beauty&YOU vol tips, inspiratie en beautynieuws!

ONTDEK MEER

Feestelijke evenementen

In de ICI PARIS XL winkels worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Zoals make-up workshops en huidverzorgingsdemonstraties. Ook zijn er specialisten van bekende merken als Bergman en Sisley te gast voor persoonlijk advies op maat.

ONTDEK MEER

Uw mening telt

We zijn erg benieuwd wat je van onze producten vindt. Doe mee aan onze WIN, TRY & TELL acties, win een product en deel jouw ervaring met andere ICI PARIS XL fans.

ONTDEK MEER

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!