Bijgewerkt privacybeleid
Dit zijn de beste beautyroutines van over de hele wereld | ICI PARIS XL

Dit zijn de beste beautyroutines van over de hele wereld

| Top Topical
Dit zijn de beste beautyroutines van over de hele wereld

Nu we veel minder kunnen reizen, brengen wij de beste beautyroutines uit alle uithoeken van de wereld gewoon naar jouw badkamer. Van agave uit Mexico tot groene thee uit Japan: dit zijn beautygeheimen die jij vast nog niet kende!

Beauty around the world

In elk land ter wereld hebben vrouwen hun eigen beautyroutines en schoonheidsgeheimen. Vaak wordt die lokale beautywijsheid al generaties lang doorgegeven. Soms waait er zo’n skincare routine over naar ons land, zoals een paar jaar geleden gebeurde met K-beauty. De Koreaanse anti-aging routine, waarbij je je huid verzorgt in maar liefst 10 stappen, is ook hier inmiddels ingeburgerd en wordt door veel vrouwen gevolgd!

Zo zijn er nog veel meer beautygeheimen voor skincare routines waar jouw huid van kan profiteren. Fasten your seatbelts, want we nemen je mee op een beautytrip around the world!

Kenzoki Vapeur de Riz Creamy Scrub Skin to Caress
1

Rijst uit Indonesië

In Indonesië wordt rijst niet alleen veel gegeten, hij speelt ook een rol bij de verzorging van de huid. Vrouwen scrubben er hun lichaam met zakjes gevuld met rijstzemelen om hun huid zacht en glad te maken. De olie uit de rijstzemelen is rijk aan onverzadigde vetzuren en werkt hydraterend en voedend.

Proberen? Kenzoki Vapeur de Riz Creamy Scrub Skin to Caress bevat actieve rijstessence en voedt en verzacht je huid. Qiriness Le Wrap Exfolys au Riz met rijstpoeder en rijstzemelolie reinigt verstopte poriën en laat je huid weer ademen.

Reinigingsolie van ICI PARIS XL
2

Olijfolie uit Spanje

Olijfolie bevat veel antioxidanten die rimpels en huidveroudering tegengaan. Spaanse vrouwen gebruiken voor hun skincare routine bij voorkeur de extra vergine olijfolie, want daarin zijn alle antioxidanten bewaard gebleven. Helaas is de pure olie heel vet - in beautyproducten verwerkt geniet je er veel meer van!

Proberen? Reinigingsolie van ICI PARIS XL verandert in een melkachtige formule die je huid perfect reinigt. DHC Moisturize Rich Facial Moisturizer bevat olijfolie om de huid te beschermen tegen veroudering.

Nature in a Jar Gentle Detoxifying Cleanser with Agave van philosophy
3

Agave uit Mexico

Dat agave in de woestijn groeit, verklapt al iets over zijn bijzondere eigenschappen: de plant kan heel goed water vasthouden én is rijk aan enzymen, vitamines en antioxidanten. Agave is geliefd om zijn anti-aging werking. En o ja, de Mexicanen maken er ook tequila van!

Proberen? De agave in Sisleÿa L’Integral Anti-Age Anti-Wrinkle Concentrated Serum van Sisley stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur. Nature in a Jar Gentle Detoxifying Cleanser with Agave van philosophy ontgift je huid.

Only You Body Yoghurt Bamboo Lotus
4

Zuivel uit Griekenland

Denk je aan Griekenland, dan denk je aan feta, tzatziki en Griekse yoghurt. Al die zuivel is niet alleen lekker, maar ook ideaal voor je beauty routine. De melkproteïnen in yoghurt en andere zuivel hebben een hydraterend, verkoelend en kalmerend effect.

Proberen? Hydrateer je huid dan na het douchen met Only You Body Yoghurt Bamboo Lotus of laat de melkproteïnen in Lancôme Galatee Confort Reinigingsmelk je droge huid voeden en kalmeren.

Verzachtend Gelmasker Green Tea & Aloe Vera van Only You
5

Groene thee uit Japan

Bij Japanse theerituelen wordt elk slokje groene thee met volle aandacht gedronken. Die groene thee is rijk aan natuurlijke antioxidanten die je huid beschermen en daarnaast heeft groene thee ook een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Daar profiteer je van als je de thee drinkt, maar óók als je hem toevoegt aan je skincare routine!

Proberen? Breng je geïrriteerde huid tot rust met het Verzachtend Gelmasker Green Tea & Aloe Vera van Only You of ontspan je huid met het Egaliserend en Liftend Tissuemasker van ICI PARIS XL.

Clarins Moisture Rich Body Lotion
6

Sheabutter uit Afrika

In Afrika zorgen hoge temperaturen en een lage luchtvochtigheid ervoor dat je huid en haar behoorlijk droog wordt. Vrouwen in Afrika gebruiken daarom sheabutter als natuurlijke moisturizer. Zelfs onder de tropische zon blijft hun huid daardoor zacht en soepel. Die truc kunnen wij in Nederland natuurlijk ook toepassen!

Proberen? Clarins Moisture Rich Body Lotion maakt zelfs een zeer droge huid weer heerlijk zacht. De Hydrating Moisturizer van Clay And Glow voedt intensief de huid en herstelt tegelijkertijd beschadigde cellen.