Contact Klantenservice Winkelzoeker
Laat je lange lokken stralen met deze haarverzorgingsproducten – Beauty Blog

Laat je lange lokken stralen met deze haarverzorgingsproducten

Gepost op 24/04/2023 in Haar

Droog haar verzorgen doe je met haarmaskers, conditioners en oliën. Maar waar begin je mee en wat zijn de oorzaken van je droog haar? Kun je je pluizig haar weer omtoveren tot gezonde, stralende lokken? Ontdek de juiste haarverzorging voor beschadigd haar met deze tips!

Waarom is mijn haar droog?

Je haar gezond krijgen en houden is één van de moeilijkste taken in jouw selfcare routine. Waarom? Alles heeft een invloed op je lokken. Elke styling behandeling, te veel wasbeurten, warmtebronnen, een verkeerd gebruik van producten én externe omgevingsfactoren zoals wind, regen, zon … En lang haar heeft sowieso een extra intense verzorging nodig.

Föhns, krultangen, stijltangen en kleuringen willen we dus correct gebruiken. Van nature heel droog en snel beschadigd haar? De juiste haarmaskers, shampoos, conditioners en oliën staan je bij!

Wat kan ik doen tegen droog haar?

Haarmasker voor droog haar

Geef je haar enkele keren per week een intense hydratatieboost met een haarmasker. Breng het aan op nat haar, van de hoofdhuid tot over de hele lengte. Laat het gedurende één uur inwerken en spoel nadien uit. Let op! Wrijf het niet in op je hoofdhuid, want dan maak je je haar vettig en mis je je doel.

Shampoo voor droog haar

Droog haar was je met een voedende shampoo. Om een overbodige verzadiging te voorkomen, ga je telkens 1-2 dagen wachten tussen elke wasbeurt. Het is daarbij voldoende dat je je kruin en de bovenste haren wast. Je kunt de overige shampoo wél verdelen over de lengtes, maar verwar je haar niet door het op een bolletje op je hoofd te draaien. Moet je je masker uitwassen? Dan kun je gerust 2 keer het haar wassen.

Conditioner voor droog haar

Wil je gespleten punten herstellen, je haar zachter maken en een intense verzorging bieden? Voeg dan een conditioner toe aan je haarverzorging. Het is een noodzakelijk product in je haircare en doet wonderen. Breng het aan op de lengtes van je lokken en vermijd de hoofdhuid. Door zijn ultra-voedende eigenschappen zou het je hoofdhuid extra vettig maken.

Styling mousse

Klaar om je haar te stylen? Gebruik, voor je overschakelt op je stijltang of föhn, een styling mousse om extra bescherming te bieden tegen de hitte. Breng een kleine hoeveelheid over de lengtes – met je handen – en zorg voor een gelijkmatige verdeling. Daarnaast geeft het je haar nog eens een extra volume boost!

Extra tips voor gezond haar

Meer weten over een goede haarverzorging? Geef je haar een extra behandeling tijdens je nachtrust of als afwerking van je styling. Haarolie werkt het beste ’s nachts waarbij je het product laat intrekken en ’s ochtends uitspoelt. Maar gebruik het ook zeker als finishing touch voor de extra glans in je haar!

Daarnaast vind je ook steeds meer haaraccessoires om je haar er altijd gezond te laten uitzien en niet te beschadigen. Denk aan een borstel die vlot doorkamt of haarelastiekjes die ruimte geven om je lokken te laten ademen.

1170866
1147556
1170887
1171069
881031
1097233
1147563
1096855
1097254
947804
1156320
828965
1022956

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!