background image
Mijn Winkelmandje
Zo krijg je een stralende huid voor de feestdagen – Beauty Center

Zo krijg je een stralende huid voor de feestdagen

Gepost op 04/12/2020 in Skincare
Diversity. Beauty Models Portrait. Different Ethnic Women With Healthy Perfect Skin And Natural Makeup. Caucasian And Mixed Race Female Standing Together Against Beige Background.

Voordat je start met je feestmake-up: hoe zit het met de basis? Pas wanneer je huid gezond, egaal en glowy is, krijg je die perfecte look. Zo krijg je een stralende huid die helemaal klaar is voor een feestje!

Heb je al een feestelijke make-uplook voor eindejaar uitgekozen? Alles wat je dan nog moet doen, is zorgen voor een goede basis om je look op aan te brengen. Met deze handige minihandleiding zorg je voor een stralende huid voor, tijdens én na de feesten!

Voor de feestdagen

Het einde van het jaar is meestal een drukke periode, zowel op het werk als privé. Hoe goed je alles ook hebt gepland, ook jij ontkomt waarschijnlijk niet aan wat pre-party stress … en dat zie je vaak ook aan je huid. Stresshormoon cortisol kan je huid gevoeliger maken en irritatie veroorzaken. Wil je straks een stralende huid, dan neem je dus op tijd wat gas terug. Relax! Met Calming 10 Balm van Indeed Labs of Cocoon Genius Balm van Ioma breng je alle geïrriteerde plekjes tot rust.

Stress vermindert ook de aanmaak van hyaluronzuur, waardoor je huid droger en doffer wordt. Wat je huid nu nodig heeft, is een verzorging die de glans weer terugbrengt. Probeer Lift-Structure Radiance van Filorga of Nutri-Lumière Jour van Clarins maar eens: die maken je huid gladder en zorgen voor een stralende huid.

Met een masker geef je jezelf én je huid een adempauze. Sylvie’s Gold Radiant Glow Face Mask van Le Masque en BB Shot Mask van Erborian verfijnen de huidkorrel en geven een verstevigende boost: ideaal zo vlak voor de feestdagen!

Plotseling opduikende rode vlekjes? Ook hier is stress de boosdoener. Jouw redder in nood is Your Skin But Better CC+ Cream Illumination SPF 50+ van IT Cosmetics. Die bevat lichtreflecterende pigmenten, werkt kleurcorrigerend en geeft je direct een heldere, stralende huid.

Tijdens de feestdagen

Ook al vieren we de decemberfeesten dit jaar minder uitbundig dan normaal, helemaal ongemerkt gaan ze natuurlijk niet voorbij. Misschien drink je een extra glas bubbels, misschien krijg je iets te weinig slaap. Met name de dunne, tere huid rond je ogen verklapt dat het gezellig is geweest …

Omdat je straks weer fris en uitgerust voor de dag wil komen, breng je nu een verkoelende en ontzwellende oogcrème aan zoals Gingembre Revitalisant Ice-Cold Eye Cream van Kenzoki. Tip: bewaar je oogcrème deze maand in je koelkast, zodat de kou voor een extra vochtafvoerende prikkel zorgt. Ook de metalen massagespatel van Cellular Performance Lifting Eye Cream van Sensai helpt om de afvoer van lymfevocht te stimuleren.

Omdat al die feestelijke cocktails je huid en je lichaam dehydrateren, is het slim om voor wat extra aanvoer van vocht te zorgen. Start de dag met een groot glas water en voeg een hydraterende crème toe aan je beautyroutine. Super Aqua-Lotion van Guerlain en Hydrating Moisturizer van Clay And Glow verkwikken je huid en geven je een goed gehydrateerde, stralende huid.

Heb je nog een last-minute oppepper nodig om je huid weer te laten stralen? Dan is Divine Sensation Face Beauty Spray van Beaudelor je redding. Fijne deeltjes goud en kasjmier geven je huid een subtiele, natuurlijke glow. Stop ’m in je tas voor een snelle tussentijdse touch-up!

Na de feestdagen

Zijn de feestdagen straks voorbij, dan wil je natuurlijk het nieuwe jaar met een schone lei beginnen. Tijd voor een grondige detox dus. Met Bio Ontgiftend Masker van Nuxe of Oxygen Glow Super Perfection Radiance Cream van Filorga haal je de toxines uit je huid die tijdens de feestmaand achter zijn gebleven en zorg je voor een hap frisse lucht. Je huid transformeert van uitgeblust naar opgefrist.

Heb je al een lijstje met goede voornemens gemaakt? Zet het gebruik van een verhelderend serum er zeker ook op. Pas wanneer je huid er egaal en glad uitziet, zonder zichtbare pigmentvlekken, zie je er net zo jong uit als je bent. Sisleÿa Radiance Anti-Aging Concentrate van Sisley en ID Booster Dramatically Different Moisturizing Lotion van Clinique gaan je helpen om je huid haar jeugdige uitstraling terug te geven. Dit goede voornemen hou je dus makkelijk vol!Article tags: feest, gezicht, glans, huid, kerst, teint, tips, verzorging