Contact Klantenservice Winkelzoeker
NIEUW – Philosophy’s icoon, een schone huid in slechts één stap   – Beauty Blog

NIEUW – Philosophy’s icoon, een schone huid in slechts één stap  

Gepost op 21/06/2023 in Skincare
philosophy-pure-made-simple

Purity Made Simple one-step facial cleanser… dé nummer één gezichtsreiniger in Amerika. Reinigt, verwijdert make-up, heeft een tonifiërende werking, hydrateert én verwijdert nu ook schadelijke milieuverontreinigende stoffen. Wil je een schone huid? Dan is dit jouw go-to product! 

De brandstory van Philosophy

Toen Philosophy in 1996 gelanceerd werd, zette Purity Made Simple one-step facial cleanser,  de reiniging waar het allemaal mee begon, de 3-in-1 huidverzorgingsbeweging in gang. Sindsdien is het dé nummer één gezichtsreiniger in Amerika*, heeft het wereldwijd 24 prijzen – inclusief 10 jaar op rij de Allure Magazine Readers’ Choice Award – gewonnen.  

Cristina Carlino , de oprichtster van Philosophy, vertelt over de lancering: “In 1996 bestonden er in de medische wereld zeer goede en milde gezichtsreinigers. Maar wat deze reinigers niet konden? Het écht verwijderen van al jouw make-up. Zo ontstond bij mij het idee om een effectieve cleanser te maken die in één stap alle sporen van make-up en onzuiverheden oploste en je huid licht hydrateerde en glad, zacht liet aanvoelen.” 

What’s new?

Purity Made Simple one-step facial cleanser reinigt, verwijdert make-up, heeft een tonifiërende werking, hydrateert en verwijdert nu ook schadelijke milieuverontreinigende stoffen* van de huid. Het is klinisch bewezen dat deze gezichtsreiniger de dehydratatie van de huid voorkomt***. Doordrenkt met natuurlijk moerasbloemzaadolie, een derivaat van de moerasbloemplant die eco-bewust wordt geoogst op een boerderij in Oregon, houdt de iconische 3-in-1 cleanser de huid in balans en licht gehydrateerd. Geen strak gevoel en een lotion na het reinigen is niet meer nodig.

De vernieuwde versie? Parabenenvrij, inclusief ftalaten, formaldehyden, SLS en SLES. Hij vertegenwoordigt het grote Philosophy clean beauty initiatief om alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken in al onze producten. Een nieuwe reiniging die clean, makkelijk én betrouwbaar is… wat wil je nog meer? Sla de vele reinigingstappen over, maar niet de verzorging!

1083870

De voordelen

✔ reinigt de poriën diep & verwijdert make-up** 

✔ verwijdert schadelijke, milieuverontreinigende stoffen van de huid* 

✔ tonifieert & hydrateert de huid licht** 

✔ verzorgt de huid met moerasbloemzaadolie** 

✔ klinisch bewezen: dehydratatie van de huid voorkomen*** 

Het gebruik

Purity Made Simple one-step facial cleanser is geschikt voor alle huidtypes. Gebruik de reiniger elke ochtend en avond met een hoeveelheid van een 50 eurocent. Masseer de cleanser in gedurende 30-60 seconden met zachte, ronddraaiende bewegingen in de vochtige huid om make-up, onzuiverheden en schadelijke milieuverontreinigende stoffen op te lossen. Spoel het met veel lauw warm water af en dep de huid droog. Zo. Eenvoudig. Is het! 

* bron: de npd group/u.s. prestige beauty total measured market, skincare product layer dollar sales, jaargang 2016-2018 + januari-juni 2019 

*gebaseerd op een klinische studie met 20 vrouwen in de leeftijd van 19-60 jaar, de milieuvervuilende stoffen worden gekenmerkt door de resterende hoeveelheid microdeeltjes aan koolstof en fijnstof. 

** gebaseerd op een 1-weekse zelfevaluatiestudie met 101 vrouwen in de leeftijd van 18-35 jaar, bij tweemaal gebruik per dag. 

***op basis van een klinische hydratatiemeting bij 23 vrouwen in de leeftijd van 18-35 jaar, in vergelijking met het reinigen met alleen water. 

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken van dit iconische merk? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Philosophy!