Contact Klantenservice Winkelzoeker
Guerlain Super Aqua-Serum: de high-end skincare die zijn prijs meer dan waard is – Beauty Blog

Guerlain Super Aqua-Serum: de high-end skincare die zijn prijs meer dan waard is

Gepost op 11/07/2023 in Skincare

Beauty Tips by @Ashanti
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Als het gaat om skincare, kan de keuze van het juiste product een uitdaging zijn. Ik heb een nieuw high-end skincare product ontdekt dat echt de moeite waard is om in te investeren – het Guerlain Super Aqua-Serum! Waarom is het zo geweldig en hoe gebruik je het om het maximale uit je huidverzorgingsroutine te halen?

Wat is het Guerlain Super Aqua-Serum?

Het Super Aqua-Serum is een geconcentreerd hydraterend serum dat de huid diep hydrateert en revitaliseert. Het bevat een krachtige combinatie van hyaluronzuur en Aquacomplex Advancetechnologie om de huid te helpen haar natuurlijke vochtbarrière te versterken en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

BP_1018973

Waarom is het zo geweldig?

Het gebruik van het serum heeft mijn huid zichtbaar verbeterd. Ze voelt gehydrateerd, soepel en ziet er stralend uit. Na slechts een paar weken gebruik merkte ik dat mijn fijne lijntjes minder zichtbaar waren en mijn huidtextuur gladder was. Daarnaast heeft het een heerlijke geur en wordt het snel door de huid opgenomen zonder vettig of plakkerig aan te voelen.

Hoe gebruik je het?

Je kunt het Guerlain Super Aqua-Serum op elk moment van de dag gebruiken, maar ik vind het vooral fijn om het ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken na het reinigen van mijn huid voor maximale hydratatie. Ik breng een kleine hoeveelheid aan op mijn gezicht en hals en masseer het zachtjes in. Je kunt het product ook combineren met andere huidverzorgingsproducten, zoals een moisturizer of zonnebrandcrème, om de hydraterende voordelen te maximaliseren.

Is Guerlain Super Aqua-Serum het waard?

Het Guerlain Super Aqua-Serum is een high-end skincare product dat absoluut de investering waard is. Als je op zoek bent naar een hydraterend serum dat echt werkt, dan is de Guerlain Super Aqua-Serum zeker het proberen waard! Gebruik het serum elke dag én in combinatie met andere producten uit de Guerlain Super Aqua-serie voor een nog beter resultaat.

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!