background image
Mijn Winkelmandje

Heren

467 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1 2 3 4 5 6 7

Een unieke geur voor elke man


Een echte parfum kenner weet zijn outfit te vervolledigen met een subtiel accent. Daarom hangt de keuze van je gekozen geur niet enkel af van de voorkeur maar ook van de gelegenheid. Wil je een goede indruk achterlaten op een gezellig avondje met een romantische parfum of heb je net een subtiele maar ook frisse geur nodig voor overdag op het werk? In de ICI PARIS XL webshop vind je een gepaste geur voor elke gelegenheid! Er zijn drie heel bekende geurfamilies bij de mannen, namelijk de Houtachtige-, oriëntaalse- en aromatische geuren. De houtachtige geuren behoren tot de zwaardere geurfamilie en zijn perfect voor een gezellige avond. Heb je net dat extra beetje zelfvertrouwen nodig, dan kan je opteren voor de oriëntaalse geuren. Deze geuren zijn geliefd door de vrouwen omwille van de mysterieuze en onweerstaanbare geur dat je achterlaat. De aromatische geuren zijn iets lichter maar blijven heel krachtig. Deze geur is special en laten een ongewone indruk achter met de kruidige geurcombinatie van rozemarijn, salie en komijn.


Vind het perfecte Cadeau voor hem!


Niets is leuker dan een compliment te krijgen over hoe goed je ruikt en is eveneens de beste manier om jezelf te onderscheiden van anderen. Ondanks het feit dat deze geur onzichtbaar, is het kiezen en geven van een geur voor hem heel uitdagend. Niet enkel hangt de keuze af van de individu zijn interesse maar ook leeftijd, omgeving, leefstijl en tal van andere factoren spleen hier een rol. Gelukkig ben je bij ICI PARIS XL niet aan je lot overgelaten en helpen wij jou graag verder! Ben je niet zeker wat je hem wilt geven, probeer dan gerust onze online Fragrance Finder of kom langs in één van onze ICI PARIS XL winkels voor professioneel advies.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!