background image
Mijn Winkelmandje
21 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1

Deodorant in verschillende consistenties.


Deodorant aanbrengen, is voor de meeste mensen een onderdeel van de dagdagelijkse verzorgingsroutine. Dit cosmetisch product is geur maskerend en zorgt voor het verminderen of stoppen van zweten. Omwille van de verschillende noden van de mens, is deodorant verkrijgbaar in meerdere consistenties. De meest voorkomende consistenties zijn de deodorant spray, deo stick en roll-on deodorant.


Het verschil tussen anti transpirant en antiperspirant.


De keuzen tussen deze twee deodoranten is heel simpel. Indien je een deodorant nodig hebt die niet zo zeer helpt bij het tegengaan van vocht of zweet maar vooral helpt bij het maskeren van vieze of nare geuren, dan kan je het best kiezen voor een anti transpirant. Ben je net opzoek naar een deodorant die gefocust is op het verminderen van de zweetproductie, dan neem je het best een antiperspirant. De antiperspirant bevat aluminiumzouten wat zweetklieren vernauwt door het vormen van een zoutlaagje op je oksel en dus irritatie bobbels of ontstoken zweetklieren vermijd. Wegens deze zouten je huid niet binnen dringen, kan de antiperspirant er wel voor zorgen dat je witte strepen verkrijgt op je kledij.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!