background image
Mijn Winkelmandje

Nagels

23 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1

Mooie nagels met de nagellak van ICI PARIS XL


Met verzorgde nagels maak je een statement – je ziet er meteen net uit en bovendien kan je met een mooi kleurtje nagellak je look echt helemaal afmaken. Nagellak is de finishing touch die je nodig hebt om er helemaal glamoureus en verfijnd uit te zien. Jouw mooie nagels springen meteen in het oog met de nagellak van ICI PARIS XL!


Je nagels lakken kan niet zonder base coat en top coat


Wil jij lang kunnen genieten van je mooie nagels en je nagels goed beschermen en verzorgen? Dan mogen een goede base coat en top coat niet ontbreken. Een base coat beschermt jouw nagels, zorgt ervoor dat ze niet verkleuren en dat de nagellak mooi opgaat. Een top coat vormt een beschermend laagje over je gekleurde nagellak heen, zodat deze lang mooi blijft zitten en precies de finish heeft die jij wil: glanzend of juist mat.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!