background image
Mijn Winkelmandje
Dit zijn de ideale boosters voor jouw lentehuid – Beauty & YOU

Dit zijn de ideale boosters voor jouw lentehuid

Gepost op 13/03/2020 in Skincare
Skincare boosters

Kan jouw huid wel iets extra’s gebruiken? Probeer eens een skinbooster: een supergeconcentreerd ingrediëntenshot dat je huid direct een oppepper geeft!

Wat doet een skinbooster?

Skinboosters zijn geconcentreerde superserums die een hoog gehalte van een bepaalde werkstof bevatten. Ze pakken allemaal een specifiek huidprobleem aan. Zo heb je skinboosters voor de vermoeide huid, de vochtarme huid of de gestresste huid. Omdat de boosters zo geconcentreerd zijn, heb je er maar enkele druppels van nodig. Je kunt de druppels mengen door je gebruikelijke gezichtsverzorging. Sommige boosters mag je ook rechtstreeks op de huid aanbrengen (lees altijd de gebruiksaanwijzing). Dat doe je ná de reiniging en vóór de verzorging.

Als je wilt kun je ook meerdere boosters combineren. Gebruik er bijvoorbeeld eentje in de ochtend en eentje in de avond. Je zult zien: je huid knapt ervan op!

Force C Fluide Booster
1

Voor een doffe huid

skinbooster met vitamine C

Ziet jouw huid er dof uit en zie je fijne lijntjes of pigmentvlekjes? Dan is een skinbooster met vitamine C jouw redding. Deze vitamine maakt je huid egaler, gladder en stralender. Daarnaast is vitamine C een perfecte antioxidant en gaat dus zonneschade en huidveroudering tegen. En dan stimuleert C ook nog eens de productie van collageen, zodat je huid steviger en elastischer wordt. Waar wacht je nog op?

Force C Fluide Booster van Helena Rubinstein bevat een hoge dosis vitamine C en boost de werking van je dagverzorging.

Booster Serum with Hyaluronic Acid van Novexpert
2

Voor een vette huid

skinbooster met hyaluronzuur

Heel veel skincare bevat hyaluronzuur - en dat is niet voor niets. Deze stof komt van nature in je huid voor en kan grote hoeveelheden vocht vasthouden. Belangrijk, want een goed gehydrateerde huid is een strakke huid zonder droogterimpeltjes. Heb jij een vette huid en wil je een olievrije vochtverzorging? Probeer dan eens een hyaluronbooster voor ultieme hydratatie!

Booster Serum with Hyaluronic Acid van Novexpert is ultrageconcentreerd, bevat 100% natuurlijke ingrediënten en 0% chemicaliën.

Booster Repair van Clarins
3

Voor een geïrriteerde huid

skinbooster met allantoïne

Soms kan je huid een poosje geïrriteerd aanvoelen of extra gevoelig zijn. Misschien heb je in eerste instantie de neiging om zo min mogelijk op je huid te smeren. Maar werkstoffen als allantoïne en Mimosa tenuiflora kalmeren en herstellen je gestresste huid. Je huid wordt weer sterker en weerbaar, zodat ze minder snel reageert. Dus heb jij een verzwakte huid, dan roep je de hulp in van een skinbooster!

Booster Repair van Clarins is ideaal wanneer je last hebt van rode vlekjes, acne of lichte uitslag.

Allround Geconcentreerd Anti-Agingserum voor ’s nachts van ICI PARIS XL
4

Voor de ouder wordende huid

skinbooster met rode algen

Als je huid wat ouder wordt, heb je een booster met krachtige werkstoffen zoals rode algen, korenbloemextract en wu-zhu-yu nodig. Die stimuleren de microcirculatie, verminderen vlekken en hebben een verstevigend en liftend effect. Zie het maar als pilates voor je huid: ze krijgt meer kracht en meer souplesse en ziet er fris, stevig en stralend uit.

Allround Geconcentreerd Anti-Agingserum voor ’s nachts van ICI PARIS XL helpt je huid herstellen terwijl je slaapt.

Actieve Booster Concentraat Vermoeidheid van Clinique
5

Voor een vermoeide huid

skinbooster met taurine

De iD-lijn van Clinique bevat verschillende boosters die allemaal een ander huidprobleem tackelen. Dé booster voor een vermoeide huid is de oranje: die bevat taurine en werkt als een wake-upcall voor je huid. Je kunt de booster toevoegen aan jouw favoriete Dramatically Different Moisturizer, maar óók aan de nieuwe Dramatically Different Moisturizing BB-gel. Zo heb je de ideale verzorging én een egale teint! Zo heb je de ideale verzorging én een egale teint!

Actieve Booster Concentraat Vermoeidheid van Clinique geeft je huid nieuwe energie en een prachtige glow.

Booster Serum with 5 Omegas van Novexpert
6

Voor een droge huid

skinbooster met omega’s

Omega-vetzuren zijn de meervoudig onverzadigde vetzuren die fungeren als bouwstenen voor je huid. Omega’s zorgen ervoor dat je huid glad en soepel blijft, goed gehydrateerd is en voldoende weerstand heeft. Is jouw huid heel droog? Tijd voor een booster met omega’s. De vetzuren werken helend, verzachtend en hydraterend. Het verschil voel je direct …

Booster Serum with 5 Omegas van Novexpert bevat een mix van rijke plantaardige oliën plus het kalmerende bisabolol.

lancome advanced genefique
7

Voor alle huidtypes

skinbooster met probiotica

Om er fit en energiek uit te kunnen zien, heeft je huid de juiste voeding nodig. Daarbij spelen probiotica een belangrijke rol. Denk jij bij probiotica meteen aan zo’n zuiveldrankje? Je kunt óók voor skincare met probiotische fracties kiezen. Lancôme Advanced Génifique brengt het ecosysteem van je huid in balans en helpt je huid herstellen. Je kunt dit lichte serum als moisturizer gebruiken, of er nog een dagverzorging overheen aanbrengen.