Contact Klantenservice Winkelzoeker
Helemaal Negin Mirsalehi – Beauty Blog

Helemaal Negin Mirsalehi

Gepost op 14/02/2020 in Skincare

Negin Mirsalehi

Met 5,7 miljoen volgers op Instagram en een supersuccesvol beauty-imperium is de 31-jarige Negin Mirsalehi een van de meest invloedrijke personen binnen haar vakgebied. Een echte lifestyle, fashion en beauty inspiration!

Als je haar Instagrampagina bekijkt, zou je haast niet geloven dat Negin Mirsalehi (31 jaar), geboren is in Amsterdam. Haar feed staat bomvol foto’s van prachtige make-uplooks, de mooiste outfits van luxe merken, celebrity vriendinnen en dit alles op de meest schitterende locaties. Het is niet voor niets dat Negin een van meest succesvolle influencers van Nederland is.

Early Bird

De uitspraak ‘the early bird catches the worm’ is Negin op het lijf geschreven. In 2012, toen Instagram nog in opkomst was, begon Negin met het plaatsen van outfit posts. Een hele goede keuze, want een groot deel van haar succes heeft zij te danken aan het feit dat zij simpelweg een van de eerste influencers was! Inmiddels doet zij veel meer dan alleen outfit posts plaatsen. Zo runt zij sinds 2015 samen met haar vriend Maurits Stibbe een eigen haarverzorgingslijn.

https://www.instagram.com/p/B2uaCfVj7BV/?hl=nl

Highschool sweethearts

Negin is al meer dan 10 jaar samen met Maurits Stibbe, wow! Naast dat zij een gelukkig gezin vormen met hun hondje Mosey (die een eigen Instagram-account heeft met 65.000 volgers), is Maurits ook haar businesspartner. Ze wonen samen in Amsterdam, maar reizen voor werk de hele wereld over. Je spot ze dan ook regelmatig in New York, waar ze vaak samen met topmodel Romee Strijd en haar vriend Laurens een koffietje of healthy shake drinken.

https://www.instagram.com/p/B6YTdwXDQg7/?hl=nl

Spotlights

Constant in the picture staan en al dat reizen, vraagt om gezonde voeding (ze eet vooral groenten en fruit) en een goede huidverzorgingsroutine. Negin gebruikt graag een milde, schuimende gezichtsreiniger die haar huid schoonmaakt zonder het te beschadigen. Verder is ze dol op gezichtsoliën en gaat ze nooit de deur uit zonder een SPF te smeren. Een hele goede keuze!

Beautytip

Door haar carrière als mode- en beauty-influencer weet zij als geen ander hoe ze zich op moet maken. Omdat ze van zichzelf hele rechte wimpers heeft, is een wimperkruller haar ultieme musthave. In een video op haar YouTube-kanaal geeft zij als tip om bij zulke rechte wimpers een waterproof mascara te gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat je pas gekrulde wimpers veel langer gekruld blijven. Handig!

Nooit meer Instagram?

Nu haar eigen bedrijf zo goed gaat (met pop-up stores in Parijs, New York en Amsterdam) en daar veel van haar tijd naartoe gaat, is Negin aan het nadenken over een volgende stap. Ze twijfelt soms zelfs om te stoppen met Instagram. De echte stap durft zij nog niet te nemen, want ze vindt alles wat zij doet nog té leuk. “Hoe cliché het ook klinkt, dit is mijn passie omdat ik mijn éigen verhaal kan vertellen”, klink het. Voorlopig kunnen wij dus nog volop genieten van al haar prachtige looks!