background image
Mijn Winkelmandje
Helemaal Rose Bertram – Beauty & YOU

Helemaal Rose Bertram

Gepost op 13/03/2020 in Make-up

Rose Bertram

Het Belgische topmodel Rose Bertram is living her best life. Ze woont in L.A., heeft 800.000 volgers op Instagram en poseerde al op de cover van de Vogue. Tijd om deze rijzende ster te ontmoeten!

Rose Bertram werd geboren in het Vlaamse Kortrijk als Stephanie Rose Bertram. Haar speciale looks heeft ze te danken aan haar unieke roots: haar Belgische vader is van Schotse afkomst, haar moeder heeft roots uit Portugal, Angola en Senegal. De modellencarrière van Rose werd al gelanceerd op 13-jarige leeftijd, toen haar moeder haar inschreef bij een modellenbureau. Sindsdien gaat het hard voor Rose Bertram. Lees maar mee!

Een valse start

Met haar killer looks – haar knappe blonde krullen en betoverende groene ogen, bijvoorbeeld – zou je denken dat de carrière van Rose meteen van een leien dakje is gegaan. Maar niets is minder waar, want er werd haar altijd gezegd dat ze te mollig (ja, écht!) en te kort was met haar 1 meter 70 om fulltime professioneel model te zijn. Pas op haar 18de, toen ze een contract tekende bij Marilyn in de USA, ging haar carrière écht van start. Zo poseerde ze al voor het lingeriemerk van Rihanna en, samen met haar schattige dochter Naleya, voor het kledingmerk van Khloe Kardashian.

https://www.instagram.com/p/B4lMYsMlikj/?hl=nl

Gezonde levensstijl

In trendy diëten gelooft Rose niet, maar ze eet wel altijd gezond. Ze heeft zelfs haar eigen meal prep-bedrijf opgericht, Chubby in Shape. Onlangs schreef ze ook een gelijknamig kookboek met snelle en gezonde recepten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook vind je haar bijna elke dag in de sportschool waar ze vooral cardio doet en haar buikspieren traint.

Simpele beautyroutine

De beautyroutine van Rose is vrij basic. Ze verzorgt haar huid goed en gebruikt elke dag een goede make-upremover, dag- en nachtcrème. Ze is ook een enorme fan van kokosolie: niet alleen voor haar huid en haar, maar ook in de keuken. Hoewel ze overdag veel tijd doorbrengt tussen de make-uppenselen voor een shoot of show, gaat ze in haar vrije tijd het liefst zo naturel mogelijk de deur uit. Ze gebruikt mascara en concealer om haar rode plekjes, wallen en donkere kringen te camoufleren. Het make-upproduct dat je wél altijd in haar handtas vindt, is lippenstift.

Picture perfect gezinnetje

Rose heeft een relatie met de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel, die ze ontmoette toen ze 17 was. Ze woonden al – mede omwille van de transfers van Gregory – in Parijs, Sardinië en Istanbul, maar vandaag zijn ze gesetteld in het glamoureuze L.A.

https://www.instagram.com/p/B8HD7o2lT7V/?hl=nl