Contact Klantenservice Winkelzoeker
Selfcare Sunday: je favoriete beauty moment – Beauty Blog

Selfcare Sunday: je favoriete beauty moment

Gepost op 02/06/2022 in Skincare

Beauty Tips by @Kristi
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:


Iedereen heeft een beetje selfcare en selflove nodig en welke dag kan je daar beter aan besteden dan je luie zondag? Precies. Ik vind het heerlijk om op zondag een uurtje (soms een paar uurtjes) me-time in te plannen. Meestal doe ik dit ’s avonds als de kindjes in bed liggen. Lees verder en ontdek wat mijn favoriete me-time routine is!

Shower time! Verwen je huid en haar met de beste verzorgingsproducten

Ik vind het heerlijk om eerst even uitgebreid te douchen en te scrubben. De meeste mensen denken er wel aan om hun gezicht te scrubben, maar vergeten hun lichaam. Ik gebruik hiervoor de Firming talasso-scrub van Collistar want deze zorgt ervoor dat je huid super zacht aanvoelt. Na afloop gebruik ik een fijne bodylotion of bodyoil zoals de Precious body oil, ook van Collistar. Echt een pareltje!

Onder de douche breng ik ook alvast een voedende haarmasker aan. Ik gebruik er een voor droog en dik haar zoals dat van kerastase: Nutritive Masquintense. Deze laat ik lekker lang intrekken en wat later is mijn haar super zacht en glanzend.

Kleimasker detox: zo reinig je het best jouw gezicht

Mijn favoriete masker of the moment is het roze kleimasker van Clay and Glow. Dit masker zorgt echt voor een grote schoonmaakbeurt van mijn gezicht! Nadat ik mijn gezicht grondig heb gereinigd, breng ik het aan op mijn gezicht. Terwijl ik het masker laat intrekken, kijk ik of ik mijn wenkbrauwen eventueel nog een beetje moet epileren. No time wasted! By the way: de pincetten van tweezerman zijn echt DE beste, en ze hebben super leuke kleurtjes!

Check ook deze how-to skincare routine

Zoals je ziet wissel ik graag af met andere producten en merken. Zo zie je wat ik nog zoal gebruik!

Vergeet je handen en voeten niet en werk af met een trendy nagellak

Verzorgde nagels en handen vind ik héél belangrijk. Maar, vergeet ook je voeten niet. Vooral nu het lente is en onze voetjes weer vaker zichtbaar zijn. Mijn handen en voeten had ik al lekker gescrubd onder de douche, dus ik hoef alleen nog maar mijn nagels te lakken. Mijn favoriete nagellak is de ‘you are the sweetest thing’ nailpolish van Only You. Echt een topper die bij alles past!

Tip: gebruik altijd eerst een basecoat voor een langdurig resultaat. Vooral wanneer je je nagels in een intense kleur zoals rood of blauw wil lakken.

En nu de ‘kaars’ op de taart met de onweerstaanbare geuren van Scento

Om dit perfecte beauty moment de vervolledigen zet ik nog even wat kaarsjes aan en drink ik lekker een kopje thee op de bank. En voor mij zijn er geen betere kaarsen dan die van Scento. Wat is jouw favoriete geur? Ik ga sowieso voor de cashmere-cotton, echt heerlijk!

Na deze routine voel ik mij helemaal weer zen en klaar om de week te beginnen!

BP_920014
BP_920077
BP_920098
BP_981180
BP_991400
BP_1022865
BP_1128334
BP_1023579
BP_1023565
BP_1154955