Contact Klantenservice Winkelzoeker
New candy in store: de smakelijkste nieuwe make-up – Beauty Blog

New candy in store: de smakelijkste nieuwe make-up

Gepost op 14/02/2020 in Make-up
New candy in store: verlekker je op deze heerlijke nieuwe make-up

ICI PARIS XL is als een snoepwinkel voor beautylovers. En dat mag je dit seizoen best letterlijk nemen, want er zijn heel wat gloednieuwe make-upproducten in smakelijke snoeptinten binnengewaaid. Die moet je proeven – euh, zien!

Mmm ... make-up!

Samen met dat heerlijk frisse lentebriesje zijn er dit voorjaar weer heel wat kersverse make-upproducten binnengewaaid in de parfumerie. Afgelopen winter waren er al heel wat smakelijke trendkleuren te vinden, maar ook deze lente wordt ingekleurd door snoeperige tinten om van te smullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een blush in een schattige snoepverpakking of een gummibeertjesrode lippenstift

Joli Blush ‘Cheeky Peach’ van Clarins

Sugarkick in je make-uptas

Geen lente zonder zonnige pasteltinten. En dit voorjaar zijn ze verrukkelijker dan ooit! Je vindt heel wat leuke make-up in de heerlijke tinten van zure ouwels of, zoals ze (letterlijk dan) in de volksmond heten, ufo’s.

Eyeshadow Palette ‘Coral Reef’ van Only You

Zoet zoals gummisnoep

Rood een winterkleur? Niet als je gaat voor een frisse, vurige tint. Dit ‘gummirood’ is jouw nieuwe favoriete lentetint: licht, sprankelend en toch o zo verleidelijk.