Contact Klantenservice Winkelzoeker
Breng je skincare routine naar de next level! – Beauty Blog

Breng je skincare routine naar de next level!

Gepost op 05/03/2024 in Skincare

Beauty Tips by @Nicky
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren: 

Als het gaat om een gezonde, stralende huid is een skincare routine key. In deze blogpost deel ik mijn persoonlijke skincare routine voor de ochtend. Deze bestaat uit vier simpele stappen: reinigen, tonen, serum en hydrateren.  

Stap 1: Reinigen

Een goede reiniging is essentieel voor het verwijderen van vuil, olie en onzuiverheden die zich gedurende de dag op je huid ophopen. Ik gebruik hiervoor een milde, maar effectieve reiniger die mijn huid niet uitdroogt, de Straw-jelly Cleanser van Clay And Glow! De cleanser bevat als hoofdingrediënt aardbei, waardoor het een heerlijke geur heeft. Masseer de reiniger zachtjes in je huid en spoel het daarna af met lauw water. Deze cleanser zorgt er echt voor dat mijn huid schoon en fris aanvoelt!

BP_1102854

Stap 2: Tonen

Na het reinigen gebruik ik een toner om mijn huid te balanceren. Toners helpen de pH-balans van de huid te herstellen en kunnen ook helpen bij het verminderen van grote poriën. Hiervoor gebruik ik de Hyaluronic Acid Toner van Clay And Glow. Deze toner bevat Niacinamide, Vitamine C en B5 en is hiermee geschikt voor alle huidtypes. Ik breng een kleine hoeveelheid toner aan op een wattenschijfje en dep dit over mijn gezicht en nek.

BP_1287299

Stap 3: Serum

Serums zijn geconcentreerde formules die specifieke huidproblemen kunnen aanpakken zoals hydratatie, helderheid of anti-aging. Mijn nieuw ontdekte product is het Rénergie H.C.F. Triple Serum van Lancôme. Hyaluronzuur, C+ Niacinamide en Ferulic Acidzijn de drie krachtige actieve ingrediënten in dit serum. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat mijn huid gehydrateerd wordt en beschermt tegen vroegtijdige veroudering. Breng een paar druppels aan op je vingertoppen en masseer het zachtjes in je huid.

1152064

Stap 4: Hydrateren

Last but not least, hydratatie! Een dagcrème is heel belangrijk om de huid gehydrateerd en beschermd te houden gedurende de dag. Ik kies altijd voor een lichte, niet-vette formule die snel in de huid wordt opgenomen. Mijn all-time favorite is de Moisture Surge 100H van Clinique. Deze dagcrème staat erom bekend dat de hydratatie 100 uur houdt, zelfs na het wassen van je gezicht.

1118030

Een goede skincare routine kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid van je huid. Door regelmatig bovenstaande stappen te doorlopen, geef je je huid de liefde die het verdient. Experimenteer zelf met verschillende producten en ingrediënten om te ontdekken wat het beste voor jou werkt.

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!