background image
Mijn Winkelmandje
Make-up tips voor mannen: zo gebruik je concealer – Beauty Center

Make-up tips voor mannen: zo gebruik je concealer

Gepost op 13/09/2019 in Mannen
Man met concealer onder de ogen

Concealer is een echte lifesaver: je camoufleert er gemakkelijk onzuiverheden en donkere kringen mee en het geeft je een wakkere blik. Óók interessant voor mannen dus! Lees hier welke concealer bij je past en hoe je het aanbrengt.

Concealer voor mannen: een musthave

Vrouwen zweren al jaren bij concealer: het kan zomaar een lifesaver zijn op dagen dat je huid het zwaar heeft. Maar ook mannen hebben soms last van donkere kringen onder de ogen, na een heftige stapavond bijvoorbeeld, wondjes van het scheren, een puistje of rode plekjes. Met een goede skincare routine los je al veel op, maar heb je toch nog oneffenheden waar je zo snel mogelijk vanaf wilt? Dan is concealer je beste vriend!

Met een concealer kan je heel precies kringen, plekjes en pukkeltjes wegwerken. Voor concealer geldt: hoe compacter het product, hoe dekkender het is. Een crème concealer dekt dus meer dan een vloeibare. De perfecte kleur kies je door het product te testen op je huid: blend de kleur in je huid, dan heb je de juiste te pakken.

Touche éclat van yves saint laurent
1

Bye bye, donkere kringen

Je kent het wel: na een avond stappen of gewoon flink wat slaaptekort krijg je donkere kringen onder je ogen. Je ziet er zo extra vermoeid uit, maar je moet naar je werk, een date of op bezoek bij je schoonfamilie. Pak je concealer erbij! De Touche Éclat van Yves Saint Laurent is een magische pen met een vloeibare concealer die de wallen onder je ogen neutraliseert. De zachte crème breng je gemakkelijk met de pen onder je ogen aan. Dep de concealer op je huid voor het mooiste resultaat. Binnen een minuut heb je weer een stralende blik en zal niemand zien dat je een nachtje doorgehaald hebt.

Anti-Blemish Solutions concealer van Clinique
2

Voor rode plekken en pukkeltjes

Als je regelmatig rode plekjes in je gezicht hebt, van pukkeltjes of bijvoorbeeld scheerwondjes, dan kan een anti-blemish concealer niet in je skincare routine ontbreken. De Anti-Blemish Solutions concealer van Clinique geeft plekjes niet alleen een natuurlijke dekking, maar geneest ook. Stip de spots aan en blend in je huid met je vingers. Was wel eerst even je handen zodat er geen bacteriën op je huid terecht komen. Oneffenheden zijn op deze manier gecamoufleerd én verdwijnen als sneeuw voor de zon doordat deze concealer een helende werking bevat.

Stay Naked concealer van Urban Decay
3

Concealer on the go

De Stay Naked concealer van Urban Decay is er in maar liefst drieëntwintig kleuren! Je vindt dus ongetwijfeld de perfecte kleur voor jouw teint. Het product matteert, camoufleert en blijft tot wel 24 uur perfect zitten. Dat is fijn als je niet de hele dag wilt denken aan die vervelende plekjes op je gezicht of donkere kringen onder je ogen. Het is dus een echte musthave en ook makkelijk mee te nemen in je tas voor een tussentijdse touch-up of een plotseling opkomend puistje.Article tags: concealer, egale huid, make-up, mannen, oneffenheden