Contact Klantenservice Winkelzoeker
Cuteness on Valentine’s Day: volg de Sugar Plum Fairy make-up trend – Beauty Blog

Cuteness on Valentine’s Day: volg de Sugar Plum Fairy make-up trend

Gepost op 09/02/2024 in Make-up
sugar plum fairy makeup hailey bieber
@haileybieber / Instagram

Ze is niet meer weg te denken van onze BeautyTok en élke keer gaat ze viraal. Spring op de nieuwste trend van Hailey Bieber en creëer zelf de Sugar Plum Fairy make-up look!

Wat is Sugar Plum Fairy make-up look?

Hailey Bieber heeft weer een nieuwe trend op TikTok! De IT-Girl is bekend om make-up looks te benoemen met eten en keer op keer viraal te laten gaan. Denk maar aan de strawberry en latte make-up. Deze keer is het de beurt aan de pruim of beter gezegd de Suger Plum. Shimmer en roze tinten staan helemaal centraal in deze look. De inspiratie? De iconische rol van de Suger Plum Fairy in het balletstuk De Notenkraker!

Hoe creëer je deze look?

Concealer + Contour

Begin met een concealer aan te brengen onder je ogen voor een verhelderend effect en blend dit uit met een spons of foundation kwast. Contour daarna lichtjes je jukbeenderen en voorhoofd.

1098115
244654

Highlighter en blush voor een sugar look

Layering is key! Begin bij het aanbrengen van een roze blush op je wangen en blend dit uit tot je tempels. Breng nog een laag aan en neem dit keer ook je neus mee. Final layer! Doe dit nog een 3de keer voor de perfecte rosy cheeks! Pak je highlighter en breng dit aan op het puntje van je neus en je jukbeenderen.

1137679
1107838

Eyes that sparkle

Breng met dezelfde kwast de blush aan op je ogen als basis.  Voor het “suger” gedeelte neem je een witte shimmer oogschaduw om het helemaal af te maken!

1145064
1196453

Fix je wenkbrauwen en wimpers

Wil je de beste long-lasting wenkbrauwen? Neem dan een wenkbrauwgel om de haartjes mooi omhoog te kammen voor een feathered effect en geniet er heel de dag van! Je wimpers mogen we natuurlijk ook niet vergeten, breng een laag zwarte mascara aan voor een intense blik.

1026540
10994

Lips to kiss

Definieer je lippen met een bruin lippotlood en maak het af met een roze lipgloss!

895745
1156047

Sproetjes voor een cuteness factor

Wil je de look helemaal afmaken en een echte Suger Plum Fairy worden? Stippel dan sproeten op je neus en wangen met een bruin wenkbrauwpotlood.

664549

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!