Contact Klantenservice Winkelzoeker
Betoverende blik: mijn geheime wapens voor de perfecte ooglook! – Beauty Blog

Betoverende blik: mijn geheime wapens voor de perfecte ooglook!

Gepost op 12/02/2024 in Make-up

Beauty Tips by @Nicky
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren: 

Ik vind het heerlijk om uitgebreid de tijd te nemen om me op te maken, maar daar is door de week zeker geen tijd voor. Mijn dagelijkse make-uplook zit er in een mum van tijd op. Een goede ooglook kan wonderen doen voor je uitstraling. Ontdek mijn vier favoriete essentiële producten voor de echte eye-catcher!

De perfecte combinatie

De sleutel tot een mooie ooglook begint bij de basis: je wimpers. Een nieuw ontdekt product voor mij is het Turbo Lash Night Revitalizing Serum van Estée Lauder. Dit serum versterkt je wimpers en wenkbrauwen tijdens de nacht. Ik gebruik het nu een aantal weken en ik merk zeker verschil. Mijn wimpers zijn niet per se langer, maar ze zijn wel sterker geworden. Ik merk dat tijdens het krullen van mijn wimpers er bijna geen wimpers meer uitvallen waardoor ik een vollere look overhoud.

Daarbij is er ook een nieuwe mascara uitgebracht die perfect werkt in combinatie met het wimperserum, namelijk de Turbo Lash High Powered Mascara van Estée Lauder. Een tijdje geleden ben ik deze mascara eens gaan testen en ik vind het een hele fijne die ik zeker kan aanraden. Deze mascara zorgt met name voor volume en een intens zwarte kleur. Wil je een dramatisch effect? Breng dan meerdere lagen aan. De mascara bevat ook Maracuja-, Argan- en Caster-oliën voor een verzorgend effect. Een wimperserum voor in de nacht en een verzorgende mascara voor overdag!

1254973
1254980

Extra definitie

Zodra mijn mascara erop zit ga ik aan de slag met de eyeliner. Of je nu gaat voor een subtiele lijn langs de wimperrand of een opvallende cat-eye, een goede eyeliner is onmisbaar. Mijn favoriet is The Royal Liner van Queen Tarzi. Dit is een waterproof eyeliner met smalle punt waardoor je de lijn heel gemakkelijk kunt trekken. Dit is in het begin wat lastig, maar oefening baart kunst! Ik wissel zelf vaak af tussen de zwarte en bruine eyeliner omdat ik beide erg mooi vind.

1073083

Finishing touch

Voor mijn wenkbrauwen is de Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills een must-have. Ik heb deze in de kleur soft brown en gebruik dit samen in combinatie met een 2-1 wenkbrauwpenseel met spoolie. Je hebt heel weinig product nodig om mooie wenkbrauwen te creëren. Kies een kleur die overeenkomt met je haarkleur voor een natuurlijk effect. Dit product kun je zelfs gebruiken voor tijdens het sporten of zwemmen, aangezien het long-lasting en waterproof is!

979311

Dit waren mijn favoriete producten voor mijn dagelijkse ooglook. Gebruik deze vier producten en je bent binnen een kwartier klaar voor je dag!

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!