Contact Klantenservice Winkelzoeker
Meet GloWish, de clean & flawless collectie van Huda Beauty – Beauty Blog

Meet GloWish, de clean & flawless collectie van Huda Beauty

Gepost op 01/12/2021 in Make-up

Meet GloWish, de clean & flawless collectie van Huda Beauty

Ze zijn vegan, cruelty free, gemaakt met 80% ingrediënten van natuurlijke oorsprong én zitten in verpakkingen van gerecycleerd materiaal: de must-have make-up van GloWish is niet alleen duurzaam en goed voor je huid, maar geeft je ook een flawless resultaat. Dankzij de twee nieuwste aanwinsten, Luminous Pressed Powder en Cheeky Vegan Blush Powder, creëer je in een handomdraai een glowy huid en tover je een healthy-looking blos op je wangen.

GloWish: je eigen huid, maar dan nóg stralender

Toen beautygoeroe Huda Kattan haar merk Huda Beauty lanceerde, kreeg ze meer en meer aandacht voor haar huid en het belang van goede skincare hierbij. Met de komst van haar eigen brand WISHFUL groeide ook de behoefte om skin-friendly make-up te lanceren. Foundation, powders en blushes die natuurlijke ingrediënten bevatten, lief zijn voor dieren en het milieu, én je een luminous, stralende huid geven. Zo gezegd, zo gedaan: niet veel later werd GloWish gelanceerd. Met de clean make-up van GloWish creëer je de mooiste versie van je eigen huid, zonder een te poederig resultaat of een cakey effect. Jouw eigen huid, maar dan nog stralender. In de collectie vind je foundation, bronzing powder, vegan penselen en de twee nieuwste must-have producten Luminous Pressed Powder en Cheeky Vegan Blush Powder.

Luminous Pressed Powder

Veel pressed powders hebben niet zo’n goede reputatie. Ze kunnen je huid uitdrogen of hebben een te poederig effect. Dat is bij GloWish niet het geval! De nieuwe Luminous Pressed Powder is een transparant poeder dat de huid laat ademen, een silky soft textuur heeft en allerlei ingrediënten bevat waar je huid blij van wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van vitamine E, rozenolie en paprika-extract. Wist je dat paprika-extract zelfs beschermt tegen blauw licht van je telefoon of laptop? Luminous Pressed Powder geeft je een flawless huid met een glowy finish, precies zoals Huda het graag ziet. Haar ultieme tip? Breng de pressed powder aan met een vochtig make-upsponsje. Zo geef je je huid meer dekking, een instant glow en een pore-blurring finish.

Luminous Pressed Powder is verkrijgbaar in 13 tinten. Ook jij zal dus ongetwijfeld je perfect match kunnen vinden.

Cheeky Vegan Blush Powder

Van een subtiele blos tot een sexy flush die zich in meerdere laagjes laat opbouwen: met GloWish Cheeky Vegan Blush Powder geef je je wangen instant kleur terwijl je huid wordt verzorgd. De Cheeky Vegan Blush Powder zit namelijk vol natuurlijke ingrediënten, zoals sheaboter, squaleen, rozenolie, paprika-extract en vitamine E. De supergepigmenteerde blush geeft je wangen 12 uur lang een flawless finish, of je nu voor een natuurlijke of juist full glam look gaat. Cheeky Vegan Blush Powder is zijdezacht van textuur en geeft een niet-poederig resultaat. Benieuwd hoe Huda zelf haar blush het liefst aanbrengt? Dip je penseel in de blush en werk vanaf de appeltjes van je wangen naar je slapen toe. Herhaal dit indien je een intensere blos wenst. Voor het mooiste resultaat gebruik je de vegan GloWish Powder Brush.

Cheeky Vegan Blush Powder is verkrijgbaar in 4 tinten.

Nog niet helemaal overtuigd? Wij zetten alle voordelen van deze GloWish beauties nog eens op een rij voor jou!

  • Vegan
  • Cruelty free
  • Parfumvrij 
  • Met 80% (Luminous Pressed Powder) en 90% (Cheeky Vegan Blush Powder) ingrediënten van natuurlijke oorsprong 
  • Dankzij de non-cakey formules kan jouw huid ademen
  • De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal
  • Long-lasting 
  • Verkrijgbaar in 13 (Luminous Pressed Powder) en 4 (Cheeky Vegan Blush Powder) tinten 
  • Jouw flawless en glowy huid zal onmiddellijk in het oog springen!

Ben je op zoek naar een fijne pressed powder en blush die jouw huid nog meer laten stralen en bovendien vegan zijn? Neem vooral een kijkje bij GloWish. We weten zeker dat je net zo’n fan zult zijn van deze beauties als wij!

1140794
1140612
1140759