Contact Klantenservice Winkelzoeker
Kerststress, maar er toch op en top uitzien? Dankzij deze tips ben je binnen 10 minuten klaar voor het kerstdiner. – Beauty Blog

Kerststress, maar er toch op en top uitzien? Dankzij deze tips ben je binnen 10 minuten klaar voor het kerstdiner.

Gepost op 08/12/2021 in Make-up

PSSST…

Kerststress, maar er toch op en top uitzien? Dankzij deze tips ben je binnen 10 minuten klaar voor het kerstdiner.

Bij kerst denken we aan gezellige lichtjes in het donker. Kerstbomen gevuld met de mooiste ornamenten, prachtig verpakte cadeaus en familie over de vloer. Maar wat er helaas ook wel eens bij komt kijken: stress. Boodschappen, outfits, versieringen, make-up looks. Er moet zoveel gebeuren, hoe zorgen we er nou voor dat we er tóch mooi uit kunnen zien? No worries, wij helpen je!

Stap 1: gezicht
Er is weinig tijd voor contouring en baking, maar iets op je gezicht is toch fijn. Zeker in de winter. Tip: gebruik een CC-cream, bijvoorbeeld de Your Skin But Better van IT Cosmetics. Poriën worden minder zichtbaar, met een egale, gehydrateerde huid als resultaat.

Wil je het glimmen tegengaan? Dan is een gezichtspoeder, zoals de Long Time No Shine van Lancôme fijn om te proberen. Makkelijk én snel.

Een sprankel op de jukbeenderen maakt het af. Aan glitters nooit genoeg. Ga dus vooral nog voor een highlighter, met kerst misschien wel een beetje meer. Elke highlighter is anders. Als wij één tip mogen geven, raden we voor nu de Teint Idole Ultra Wear van LANCÔME aan. 

Stap 2: ogen
Met een klein beetje oogmake-up kom je een heel eind. Neem bijvoorbeeld de eyeliner van HUDA Beauty, lifeliner quick and easy. Deze is gemakkelijk aan te brengen – zoals de naam belooft – om zo gelijk een prachtige oogopslag te creëren. Mét wing of zonder.

Maar wat is kerst zonder glitter? Ook daar hebben we over nagedacht. Met de matte & metal melted shadow van HUDA Beauty in huis voorkom je gedoe met penselen en blenden. Deze oogschaduw is liquid. Binnen no time heb jij een perfecte glitterlook op je oogleden.

Dan een fijne, makkelijke mascara. Een mascara die er zó op zit. Geen dubbele lagen, geen onnodige tijdverspilling. Een perfect voorbeeld daarvan is major lash, de mascara van BE Creative Make Up. Daar heb je maar één laagje van nodig om jouw wimpers de kers op de taart te laten zijn van een prachtige kerstlook.

Stap 3: lippen
Nee hoor, ook de lippen vergeten we zeker niet. Hoewel zo’n uitgebreid kerstdiner niet de meest ideale gelegenheid is voor het dragen van een lipstick, bieden we je toch een oplossing. Ga voor een liquid lipstick die je snel aanbrengt en die, ook fijn,  niet afgeeft. De varianten van Anastasia Beverly Hills zijn er in alle kleuren. En de BE Matte lipstick van BE Creative Make Up blijft gegarandeerd de hele avond pérfect zitten. 

Dit heb je nodig:

985569
1108986
1133696
1098577
1106907
978212
909850