Contact Klantenservice Winkelzoeker

TomFord Banner

Het nieuwste symbool van verleiding, TOM FORD NOIR ANTHRACITE reflecteert het licht in het donker met de glans van bergamot en kruiden tegenover de rijke zwarte houtgeuren zoals cederhout, macassar en Santal Sri Lanka.

DE GEUR

De geur ontpopt zich met topnoten van bergamot, en een pikante blend van sichuan peper en warme gember ontvouwt de ton sur ton dualiteit van de geur.

De helderheid van de geur ontmaskert een rijke florale kern, samengesteld uit tuberoos en Arabische jasmijn. Het vochtige groen van galbanum vangt de puurheid van de natuur op, de waarheid in de reflectie van een man, die de overgang in de schemering onthult.

Dieper in het duister verweeft patchouli drie houtgeuren met een harshoudende kracht. Fijn cederhout en santal creëren warme texturen rondom Tom Ford’s olfactorische creatie, ontgonnen uit Indonesische macassar. De kabbelende zwarte en bruine golven bevangen de groeven van de nacht die opkomen tegen de hypnotische glans van frisse topnoten.

KOOP NU

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!