Contact Klantenservice Winkelzoeker

ONZE WERELD

"Sinds we natuurlijke plantenextracten zijn gaan gebruiken, staan wij verbaasd van de ongelooflijke wereld die we ontdekt hebben."

Sisley-Paris is een Frans luxueus schoonheidsmerk, opgericht door Hubert en Isabelle d'Ornano, en was één van de eerste bedrijven die fyto-cosmetologie toepasten. Sisley combineert het beste van de natuur en de wetenschap en biedt hoogwaardige huidverzorging, zonnebescherming, make-up en parfums, maar ook een haarverzorgingslijn, Hair Rituel by Sisley.DE EXPERTISE VAN SISLEY

"De kennis van onze onderzoekslaboratoria is gebaseerd op een globale benadering van schoonheid. Deze verenigt deskundige kennis van de huidmechanismen en haar omgeving en een unieke expertise en beheersing van de fyto-cosmetologie. Elk Sisley product combineert het beste uit de natuur met de meest geavanceerde wetenschap om de zichtbare schoonheidsresultaten en het unieke gebruiksplezier te leveren waar het merk wereldwijd om bekend staat.

Fyto-cosmetologie is een wetenschap waarin Sisley uitblinkt. De vitale energie van planten, hun aanpassings- en regeneratievermogen, evenals hun beschermende systemen, zijn allemaal in dienst gesteld van de schoonheid. Deze wetenschap wordt toegepast op de gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonverzorging van Sisley, maar ook op make-up. "

Huidverzorging

Fyto-cosmetologie: dit is de wetenschap waarin Sisley uitblinkt. De levensenergie van planten, hun aanpassings- en regeneratievermogen en hun beschermingssystemen zijn in dienst gesteld van de schoonheid. Deze wetenschap wordt toegepast op gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonverzorgingsproducten, maar ook op de make-up van Sisley.Make-up

Heldere kleuren, ultrazuivere pigmenten en hoogwaardige texturen. Sisley zet zich in voor het behoud van de schoonheid van de huid door middel van een vernieuwende make-up lijn. De make-upproducten van Sisley, die rijk zijn aan actieve bestanddelen van plantaardige oorsprong, sublimeren het gezicht met respect voor de huid en zijn de perfecte aanvulling op een huidverzorgingsroutine.Parfums

"Parfum is een soortgelijke creatie als een muziekstuk of een schilderij".

- Isabelle d’OrnanoHair Rituel
by Sisley

Het onderzoek van Sisley is gebaseerd op twee constateringen: de samenstelling en werking van huid- en hoofdhuidcellen lijken sterk op elkaar en de factoren die van invloed zijn op de schoonheid van de huid zijn hetzelfde als die voor het haar - o.a. stress, vermoeidheid, vervuiling en genetische veroudering.

Om het haar dezelfde aandacht te geven als de huid, heeft Hair Rituel by Sisley een reeks ultra-performance behandelingen voor vrouwen en mannen ontwikkeld, met een krachtige concentratie van plantenextracten, essentiële oliën, mineralen, vitaminen en proteïnen.


Ontdek onze Best Sellers

Rose Noire Collectie

Ontdek >

Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Collectie

Ontdek >

Velours Collectie

Ontdek >

Phyto Twist Collectie

Ontdek >

Foundations

Ontdek >

Phyto-Rouge

Ontdek >

Eau de Campagne

Ontdek >

Eau du Soir

Ontdek >

Izia La Nuit

Ontdek >

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!