Contact Klantenservice Winkelzoeker

De film

hair rituel by sisley

Image

Sisley's expertise op het gebied van huidverzorging wordt nu ingezet voor haarverzorging.

Hair Rituel by Sisley is een eenvoudige en essentiële routine voor stralend haar en langdurige verzorging voor de hoofdhuid en haarvezels.

Image

REINIGING
EN ONTWARREN

Image

REINIGING
EN ONTWARREN

De eerste essentiële stap om de schoonheid van het haar te behouden en tegelijkertijd vitaliteit en energie aan de hoofdhuid en haarlengtes te geven.

Ontdek

verzorging

Image

verzorging

Ontdek de producten van Hair Rituel by Sisley om het haar en hoofdhuid te revitaliseren, te versterken en te voeden.

Ontdek
Image

perfectioneren

Image

perfectioneren

De producten van Hair Rituel by Sisley bieden verzorgingen die gewijd zijn aan de schoonheid en gezondheid van het haar. Een verzorgende olie, een volume en beschermende spray...

Ontdek

de beste verzorging voor stralend haar

Image

Het onderzoekscentrum van Sisley zet haar expertise op het gebied van huidverzorging in voor mooier haar op basis van twee waarnemingen. De samenstelling en functie van de cellen in de huid en in de hoofdhuid lijken erg op elkaar. De factoren die schade toebrengen aan de schoonheid van de huid (stress, vermoeidheid, vervuiling, genetische veroudering etc.) zijn dezelfde als die het haar beschadigen.

Om het haar dezelfde aandacht te geven als de huid, heeft Hair Rituel by Sisley een reeks hoogwaardige verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen ontworpen met een krachtige concentratie van plantenextracten, essentiële oliën, mineralen, vitamines en eiwitten.

Image

een globale aanpak

Image

Op hoofdhuidniveau is de haarwortel waar het haar wordt geproduceerd. Hier zijn de cellen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van de haarvezel en de kleur ervan.

Op het niveau van de haarvezel zijn drie lagen (de cuticula, de medulla en de cortex) verantwoordelijk voor de bescherming, weerstand en elasticiteit van het haar. Deze lagen hebben eiwitten en lipiden nodig om hun structuur te behouden.

Hair Rituel by Sisley biedt daarom passende verzorgingsrituelen om de hoofdhuid te revitaliseren en de haarvezel te herstellen voor volledig, onmiddellijk en langdurig resultaat.

bewezen effectiviteit

Image

Effectiviteit bewezen door klinische tests, experts en kappers.

De haarverzorgingsroutine van Hair Rituel by Sisley integreert krachtige complexen die zijn aangepast aan elke behoefte en specifiek gericht zijn op de hoofdhuid en de haarvezel.

Op hoofdhuidniveau, EEN VERSTERKEND, VITALISEREND COMPLEX dat de vitaliteit van het haar bevordert (zink, koper, magnesium, vitamine B6, provitamine B5, vitamine E-acetaat) en deskundige actieve ingrediënten zoals: arginine, rijstproteïne en een vitamine-peptide die de dichtheid van het haar bevordert en extracten van lijnzaad die de natuurlijke kleur van het haar beschermen en alpha-bisabolol van natuurlijke oorsprong om de gevoelige hoofdhuid te kalmeren.

Op het niveau van haarvezels draagt een HERSTRUCTURINGSCOMPLEX bestaande uit een ceramide-actief ingrediënt en katoenproteïnen bij tot het versterken van de proteïne- en lipidestructuur van het haar. En ook verzachtende, voedende, revitaliserende en hydraterende oliën (karité, macadamia, camelia, hazelnoot, moringa, katoenzaad etc.) om de haarvezel te voeden, herstellen en glans te geven.

Image

zintuiglijke ervaring

Image

ULTRA ZINTUIGLIJKE TEXTUREN

Elk Hair Rituel by Sisley product combineert nieuwe technologie met extreme zintuiglijkheid in een verzameling van lichte, smeltende texturen, de perfecte verzorging voor de hoofdhuid en haarvezels: een intensief serum, een kostbare olie, een zachte crèmemasker, een luchtige reiniger zonder oppervlakteactieve sulfaten...

EEN ZINTUIGLIJKE GEUR DIE DE VITALITEIT VAN HET HAAR BEVORDERT*

De subtiele geur van Hair Rituel producten bevat citrus- en houtachtige tonen. Dit concentraat is meer dan alleen een geur, het bevat een 'actief hart' op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong, bestaande uit mimosa en hinoki die bijdragen aan de vitaliteit van het haar door het haar te helpen de voedingsstoffen op te nemen*.

*voor producten die bij de haarwortels worden aangebracht

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!