Contact Klantenservice Winkelzoeker

Sisley Les Soin Noir

Sisley Sisleya Line

De Sisleÿa-lijn

De Sisleÿa-productlijn van Sisley biedt een complete oplossing voor zichtbare tekenen van huidveroudering. De producten hiervan hebben krachtige ingrediënten die de zichtbare tekenen van de drie verouderingsfactoren (genetische factoren, omgevingsfactoren en lifestyle) bestrijden en de huid er jonger uit laten zien.

ONTDEK
Sisley Rose Noir Line

DE BLACK ROSE FAMILIE

De kracht van Black Rose-extracten in een lijn van oneindig zintuiglijke huidverzorging. Met de naam 'Black Baccara' wordt de Black Rose voornamelijk in Frankrijk gekweekt. Met een zeer donkere, fluweelachtige, granaatrode tint, weerspiegelen de bloembladen de illusie van een zwarte roos. Met zijn mysterie, transporteert het ons naar het centrum van een luxueuze tuin ... Alle kracht van deze zeldzame roos in 3 producten met verrassende texturen.

ONTDEK
Sisley Hydra Global Line

HYDRA-GLOBAL COLLECTIE

Omdat de huid, die regelmatig door externe factoren wordt verslechterd, vaak vocht mist, veroudert deze sneller. Door uitdroging verschijnen er rimpels en wordt de huid strakker, zonder elasticiteit en glans. Daarom heefthet onderzoeksteam van Sisleyhet Hydra-Global assortiment ontwikkeld, met een dubbel-werkende oplossing om de vochtbalans van de huid te herstellen en het te helpen omgaan met het verstrijken van de tijd.

ONTDEK
Sisley Make up Collection

SISLEY MAKE-UP

Om de huid tegelijkertijd bescherming en comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley dankzij de inzet van de meest geavanceerde technologieën een complete en innovatieve make-uplijn met botanische extracten ontwikkeld in een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen.

ONTDEK
Sisley Izia

IZIA

Izia is een parfum dat is geïnspireerd op een roos met een unieke geur. Een roos die slechts één keer per jaar kort in bloei staat, als een rendez-vous. Het beginpunt van een modern en veelzijdig nieuw parfum. Stralend en verfijnd van geest verleidt Izia met haar bloemige topnoten en een houtachtige basis verzacht met muskus.

ONTDEK

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!