Contact Klantenservice Winkelzoeker

Parfum

Iedere geur is een persoonlijke touch

 

Na uren zoeken voor de perfecte, modieuze en elegante look, is er niets zo belangrijk als het aanbrengen van de bijpassende geur. Hier bij ICI PARIS XL vind je de gepaste geur voor elke gelegenheid door ons uitgebreide assortiment damesgeuren, herengeuren, kindergeuren of zelf geschenksets.

 

Het verschil tussen Eau De Parfum, Eau de Toilette en Eau de Cologne?

 

Eau de parfum heeft de hoogste concentratie van geur, wat ongeveer 20-40% van de geurbestanddelen bevat. Omwille van dit hoge percentage is parfum ook duurder, maar blijft deze ook veel langer hangen. Daarom volstaan slechts een paar druppels parfum om een hele dag lang goed te ruiken.

 

Eau de toilette bevat maar liefst de helft van de geurbestanddelen van een eau de parfum. Oorspronkelijk was eau de toilette bedoeld als verfrissende bodyspray, maar uiteindelijk is hij doorgegroeid naar een variant van parfum. Eau de toilette wordt de dag van vandaag het meest verkocht. Wil je de geur weer versterken gedurende de dag? Dan kun je gewoon wat extra spuiten.

 

Eau de cologne, meest voorkomend bij de mannen collectie, bevat de minste geurbestanddelen. Het heeft meestal een heel frisse en lichte geur met citrusoliën.

 

Nog niet zeker welke parfum het beste bij je past? Of is het eens tijd voor iets anders? ICI PARIS XL helpt je bij het vinden van jouw perfecte match. Vertel ons over jouw favoriete geur, budget of interesses en wij vinden voor jouw een persoonlijke aanbeveling van passende parfums!

 

Wat zijn geurnoten?

 

Elke parfum heeft zijn eigen geur en eigen accent. De opbouw van een parfum bestaat dan ook uit 3 verschillende geurnoten:

  • De topnoten: de eerste sterke geur die men opvat, meteen na het verstuiven van het parfum;
  • De hartnoten: de geur die vrijkomt nadat de topnoten vervlogen zijn. Meestal de essentiële geur wat bij de meeste mensen doet bepalen of ze parfum graag ruiken of niet;
  • De basisnoten: de laatste geur die overblijft na het vervliegen van de twee bovenstaande geurnoten.
 

Fragrance Finder

 

Is het tijd voor iets nieuws? Of ben je op zoek naar een seizoensgebonden geur? ICI PARIS XL helpt jou bij het vinden van de perfecte match. Vertel ons over jouw favoriete geur, budget en interesses, zo zoekt ICI PARIS XL een persoonlijke aanbeveling van passende geuren voor jou!

 

Geuren in verschillende formaten!

 

Naast het uitgebreide assortiment aan geuren, bestaan geuren ook in tal van maten. Of je nou vertrekt op vakantie of even wilt gaan sporten, bij ICI PARIS XL vind je alles in reisformaten! Niet alleen is dit handig voor jouw handbagage op het vliegtuig maar zo heb je ook altijd alles bij de hand.

 

Wil je iemand verrassen maar geen idee wat te kopen?

 

Shop dan nu zijn of haar favoriete merk in de vorm van een geschenkset. Vind jouw inspiratie uit het uitgebreide assortiment geschenksets voor mannen en vrouwen.