Bijgewerkt privacybeleid
Zo draag je de trendlook voor de lente: peachy blush | ICI PARIS XL

Zo draag je de trendlook voor de lente: peachy blush

| Trending Now
peachy blush

Dit voorjaar mag je blush peachy zijn. Fijn, want die oranjeroze tint geeft een superfrisse look! Wij laten je zien welke producten je moet hebben en hoe je ze aanbrengt.

Lente-trendlook

Op de catwalks zagen we dit seizoen heel veel opvallend frisse wangen. Backstage hadden de make-upartists zich lekker uitgeleefd met blush in zachte tinten die de perfecte mix zijn tussen oranje en roze. Ook de sterren spotten we al met deze look: actrice Saoirse Ronan woonde de Golden Globes 2020 bij met perzikroze op haar wangen, en tijdens de Grammy Awards hadden zowel Lizzo als Rosalía een duidelijke crush op blush. Peachy blush is één van de nieuwe make-uplooks voor de lente waar wij heel blij mee zijn. Deze tint flatteert enorm, maakt je ogen en tanden extra wit, laat je op elke leeftijd jonger lijken en geeft je gezicht een gezonde spring glow. Dat willen we!

Welke tint?

Of je nu een lichte, getinte, koele of juist warme huid hebt: perzikroze staat werkelijk iedereen. Dat komt omdat de kleur een mix is van roze, oranje, rood en geel. De combinatie van deze ondertonen zorgt altijd voor een perfect match! Heb jij een lichter, koeler huidtype, dan ga je voor de lichte, tedere versies van peach. Is jouw huid warmer of getint, dan is het diepere abrikoos of terra jouw kleur. Ook de perziktinten die iets meer naar roze neigen (denk: koraal) staan fantastisch op jouw huid.

Zo draag je peachy blush

Begin met een foundation om je huid mooi egaal te maken, zodat je de kleur op een rustig canvas kunt zetten. Vervolgens kies je jouw manier om peachy blush te dragen:

  1. Breng de blush aan op de bolling van je wangen, combineer dit met zachtbruine oogschaduw, een laagje zwarte mascara en een nude lipstick. Minimale make-up met maximaal effect!
  2. Breng de blush laag op je wangen aan en werk hem uit naar boven tot op je slapen. Gebruik ook een beetje blush op je neus, zodat je hele gezicht die peachy glow krijgt.
  3. Wil je all the way gaan, breng de perzikroze blush dan ook aan boven je ogen en kies voor een zachtroze lipgloss. Zo’n make-uplook in één kleur heeft een verrassend effect!