Contact Klantenservice Winkelzoeker

IT Cosmetics is een hybride make-up en huidverzorgingsmerk waarin je kan geloven. We werken samen met plastische chirurgen en dermatologen om klinisch bewezen, probleemoplossende formules te ontwikkelen die echte resultaten leveren voor echte vrouwen en mannen.

Roodheid, pigmentvlekken, donkere kringen of rimpels? IT Cosmetics beidt voor al deze huidproblemen de perfecte oplossing.

Onze bestseller CC+ Cream met SPF 50 is een anti-aging foundation met volledige dekking en biedt 7 producten aan in 1 formule terwijl het jouw gezicht van de nodige hydratatie voorziet.

Vind nu jouw ideale CC+ Cream met SPF 50. Met de IT Cosmetics shadefinder vind je jouw perfecte teint, ongeacht jouw huidskleur of ondertoon.

YOU ARE BEAUTIFUL, YOU ARE IT.

IT Cosmetics is beschikbaar in de volgende ICI PARIS XL winkels.

thumbs-it-cosmetics-w45-w48-2023.png

CADEAU

Een It Cosmetics superhero mini mascara bij besteding vanaf €44,95 aan It Cosmetics producten.*

*Deze actie is geldig van 6 november t/m 3 december 2023 bij ICI PARIS XL Nederland, zolang de voorraad strekt. De aanbieding is ook van toepassing op bestellingen in de webshop. Prijswijzigingen, druk- en/of zetfouten voorbehouden.
*Helaas is deze gift niet beschikbaar tijdens de Black Friday week, van maandag 20 november t/m maandag 27 november 2023.

3 Resultaten

3 Resultaten

IT COSMETICS

confidence in an eye cream™

oogcreme

  Adviesprijs € 44,00 2933,33 €/L
1
9
Bestseller

IT COSMETICS

your skin but better

cc+ cream oil free matte spf 40

  Adviesprijs € 44,95 1404,69 €/L
12
19
Bestseller

IT COSMETICS

your skin but better

cc+ cream spf 50+

  Adviesprijs vanaf € 44,00 1375,00 €/L
65

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!