Contact Klantenservice Winkelzoeker

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn, en je empowered voelt om jezelf te laten zien zoals jij dat wilt. Full glam, au naturel en alles daartussenin. Of erbuiten. Zolang jij er maar blij van wordt; want dan straal je. En dat vinden wij het mooiste dat er is. We love to see you shine.

Binnen het thema empowerment hebben we de afgelopen jaren al een aantal initiatieven opgezet. En dit jaar komt er nog meer aan. Zo hebben we bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar empowerment en inclusiviteit binnen beauty. Want wij willen dat iedereen kan stralen als zichzelf. Via deze pagina en onze social kanalen houden we je graag op de hoogte van alle initiatieven.

ICI PARIS XL x Empowerment - Video

Look good, feel better

Een van deze initiatieven is een samenwerking met Look Good Feel Better: een organisatie die gratis beautyworkshops organiseert voor vrouwen die kanker hebben. De workshops vinden zowel in ziekenhuizen als online plaats. Hier dragen wij natuurlijk graag ons steentje aan bij, zodat we zoveel mogelijk vrouwen een boost in zelfvertrouwen kunnen geven.

Lees meer
ICI PARIS XL x Empowerment - Think Pink
ICI PARIS XL x Empowerment - Operation Smile

Operation Smile

De ouders van kinderen met een schisis in ontwikkelingslanden hebben vaak niet de financiële middelen om hun kinderen te laten opereren. Daarom werken we samen met Operation Smile, en zorgen we er samen voor dat de toekomst ook hen weer toelacht.

Lees meer

Liberté Magazine

Naar een idee van Loiza Lamers, en in samenwerking met &C en loved bij ICI PARIS XL, is er sinds 1 juni 2024 een nieuwe lifestyle magazine, genaamd LIBERTÉ. Liberté, vrijheid, komt voort uit een gedachte, een mentaliteit. Als ode aan de liefde, de lef, en bovenal: Dé vrijheid. Een high-end magazine in een umfeld van fashion, beauty en lifestyle. Volledig in het teken van diversiteit, inclusiviteit, empowerment & liefde. Niet veroordelend maar vol interesse in een ieders verhaal en inzichten. ICI PARIS XL staat volledig achter deze gedachte en waardes, en we zijn daarom ook vol enthousiasme en overtuiging deze mooie samenwerking aangegaan.

Liberté Magazine
ICI PARIS XL x Empowerment - Stories that make you shine

Stories that make you shine

Speciaal voor International Women’s Day 2023 ging Natacha Harlequin op zoek naar inspirerende verhalen van vrouwen binnen ICI PARIS XL, met als thema female empowerment. Dit hebben we vastgelegd in een intrigerende driedelige podcastserie.

Luister de podcast

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!