background image
Mijn Winkelmandje
  • Stories That Make You Shine
Stories that make you shine

Woensdag 8 maart is het International Women's Day, een dag die belangrijk is voor alle vrouwen. Een dag die volledig in het teken staat van female empowerment. Dit moment laten we bij ICI PARIS XL natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Inclusiviteit, rechtvaardigheid en gelijkheid zijn belangrijk bij ICI PARIS XL. Iedereen kan en mag zichzelf zijn, en krijgt de kans om te stralen. Want als jij doet waar je gelukkig van wordt, dan ben je op je best. En dat zien, vinden we bij ICI PARIS XL het mooiste dat er is. We love to see you shine! We geloven erin dat jij het meest gelukkig bent als je jouw leven en carrière zo kunt inrichten zoals jij dat wilt, en dit kan bij ICI PARIS XL.

Om het female empowerment nog meer kracht bij te zetten, hebben we een drie-delige podcastserie opgenomen, met Natacha Harlequin als host. In Stories That Make You Shine gaat Natacha Harlequin op zoek naar inspirerende verhalen van de werknemers van ICI PARIS XL.
Dit zijn verhalen met een lach, en een traan.

Benieuwd naar de verhalen?
Beluister hieronder of via Spotify de verschillende afleveringen!

In deze aflevering: Monique Ariesen (Marketing Manager). Van burn-out tot stralend toewerken naar een promotie. Luister naar haar inspirerende verhaal.

In deze aflevering: Systia Coenen (Assistent Filiaal Manager, Rotterdam). Van persoonlijk verlies tot haar bijdrage voor de stichting 'Look good feel better'. Luister naar haar inspirerende verhaal.

In deze aflevering: Nienke Dommerholt (Online Marketeer). Van het zoeken naar de juiste werk-privé balans tot het volgen van haar passie: fotografie. Luister naar haar inspirerende verhaal.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!