Contact Klantenservice Winkelzoeker
Less is more: zo creëer je naturel make-up – Beauty Blog

Less is more: zo creëer je naturel make-up

Gepost op 14/02/2020 in Make-up
Naturel make-up: zo creëer je makkelijk een #nofilterhuid

Dit voorjaar gaan we weer back to basics in onze make-uproutine. Maar hoe creëer je zelf zo’n naturelle en ultra draagbare #nofilterhuid voor elke dag? Makkelijk, met deze handige how to!

Trend: #nofilterhuid

Na de ‘more is more’-mentaliteit (denk fluokleuren, glitter overal en XXL) van de afgelopen jaren worden de trends van voorjaar 2020 weer gesierd door rustige, natuurlijke tinten. Hoe dat eruitziet? Warm beige, camel en cappuccino in je garderobe én op je gezicht voor een natuurlijk en moeiteloos chic resultaat dat élke Instagram-filter overtreft.

BRENG EEN BASISTINT AAN
1

Breng een basistint aan

Dé hoofdrolspeler in deze natuurlijke make-up? Je foundation. Zorg er dus voor dat je de perfecte tint vindt: probeer ’m uit op je kaaklijn (nooit op je hand, daar is je huidtint anders). Of ga voor een nóg natuurlijker resultaat met de Your Skin But Better CC+ Cream van IT Cosmetics. Die verzorgt je huid en geeft je een nude skin met een mooi naturel resultaat.

BRENG BRONZER AAN IN EEN 3-VORM
2

Breng bronzer aan in een 3-vorm

Fake een zongebruinde tint met een bronzer zoals het ultrazachte Bruiningspoeder van BE Creative Make Up. Die breng je aan in de vorm van een 3: van je slapen naar net onder je jukbeenderen en vervolgens naar je kaaklijn. Het Foundationpenseel met platte top van BE Creative Make Up is daarvoor superhandig!

KIES EEN ZACHTE OOGSCHADUW
3

Kies een zachte oogschaduw

Breng een zachtbruine oogschaduw aan op je volledige bewegende ooglid en blend goed uit. De vier nude tinten van Ombre 4 Couleurs Eyeshadow ’01 Nude’ van Clarins zijn je ideale keuze! Gebruik enkel de mediumtinten zoals in deze look of experimenteer met de lichtste en de donkerste tint voor een subtiele smokey eye.

VUL JE WENKBRAUWEN IN
4

Vul je wenkbrauwen in

Een sterke brow is een must voor deze look: die omkadert je gezicht en geeft je extra kracht. Gebruik een wenkbrauwpotlood als het Eyebrow Pencil van BE Creative Make Up. Die heeft een superprecieze punt waarmee je heel nauwkeurig extra haartjes bijtekent.

WERK AF MET MASCARA
5

Werk af met mascara

Overdrijf niet met je mascara en ga voor één laag om je look natuurlijk te houden. Tip: kies eens voor een bruine mascara zoals High Impact Mascara ‘Black/Brown’ van Clinique voor een extra naturel effect.

VERZORG JE LIPPEN
6

Verzorg je lippen

De finishing touch van je natuurlijke look: een verzorgende lipbalsem! L’Absolu Rouge La Base Rôsy Lipbalsem van Lancôme verzorgt en hydrateert je lippen en geeft ze tegelijk een mooie frisroze tint. De kleur past zich aan je natuurlijke lipkleur aan zodat hij iederéén prachtig staat.

Klaar om eens een gewaagdere look uit te proberen? Met deze speelse Tetris-geïnspireerde oogmake-up kan je je helemaal uitleven!