Contact Klantenservice Winkelzoeker
Dit zijn dé make-uptrends voor het najaar! – Beauty Blog

Dit zijn dé make-uptrends voor het najaar!

Gepost op 30/08/2019 in Make-up
Dit zijn dé make-uptrends voor het najaar

We nemen afscheid van de zomer en ondanks dat de kou nog even weg mag blijven, verheugen wij ons op een nieuwe najaarsgarderobe én de nieuwste make-uptrends! 

Kunstige looks

Wat hebben Art Deco, Romanticism en Modernism met elkaar te maken? Het zijn de nieuwste make-uptrends voor dit najaar! Hoe dol wij ook zijn op die bronzy beachlook die past bij de zomer, het is tijd om de eyeliner en donkere tinten er weer bij te pakken! Let’s fall in love met de mooiste make-uplooks voor het nieuwe seizoen.

model make-uplook fall winter trends
1

Art Deco

Gewaagd om zo over te nemen, maar perfect om je door te laten inspireren. De Art Deco trend betekent eindeloos veel glitters, eyeliner in geometrische vormen en heel veel kleur. Met deze trend kun je helemaal los voor een kunstige look, waarbij je gezicht het blanco canvas is. Opvallen zul je zeker!

model make-uplook fall winter trends
2

Romanticism

Let’s go natural! We zien volle, geborstelde wenkbrauwen, natuurlijke, springerige wimpers en neutrale tinten. Meer dan een wenkbrauwgel, blush, roze lipstick en de kopertinten uit je nieuwste oogschaduwpalet heb je dus eigenlijk niet nodig voor deze look. Een no-make up make-uplook met een romantische touch. Voor deze trend geldt: less is more!

model make-uplook fall winter trends
3

Modernism

Alle aandacht naar één onderdeel van het gezicht, dat zien we ook bij de trend Modernism. Dit keer niet de lippen, maar alle focus op de ogen. Haal je eyeliner maar tevoorschijn! Van strakke wings tot uitgeveegde, soft smokey eyes en van omlijnde ogen tot eyeliner ver buiten de lijntjes. All eyes on you!

model make-uplook fall winter trends
4

Suprematism

Ook bij deze look draait alles om natuurlijke schoonheid, maar met één opvallende showstopper: de lippen! Op de catwalk zien we klassiek rood, diep paars of kunstig ombre gestifte lippen. Een mooi contrast met een verder make-uploos gezicht. Nee, zelfs geen mascara … Durf jij deze look aan?