background image
Mijn Winkelmandje

Make-up Borstels

Productsoort

Alle

Deselecteer alles

Merken

Alle

Deselecteer alles

Prijs

Aanbiedingen

Alle

Deselecteer alles

Kenmerk

Alle

Deselecteer alles

Beoordeling

Alle

Deselecteer alles
Filteren Filters wissen

Productsoort

Alle

Deselecteer alles

Merken

Alle

Deselecteer alles

Prijs

Aanbiedingen

Alle

Deselecteer alles

Kenmerk

Alle

Deselecteer alles

Beoordeling

Alle

Deselecteer alles
TOON 110 RESULTATEN
110 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1 2

Het opmaken van je gelaat vereist het gebruik van de correcte kwasten. Hier bij ICI PARIS XL vind je een ruim assortiment kwasten voor elk deel van je gezicht van luxe merken als Urban Decay, Clinique en Be Creative Make Up!


Aanbrengen van foundation:


Foundation bestaat in verschillende soorten en kan daarom op verschillende manieren aangebracht worden. Welke tools je gebruikt voor het aanbrengen van de foundation ligt volledig in jouw handen en hangt het af van jouw voorkeur. Ben je nieuw in de make-up wereld en heb je absoluut geen idee wat je gebruikt voor welke make-up, dan kan je het beste jouw liquid foundation aanbrengen met een eivormige spons en poeder foundation met een kwast. De foundation kwast is te herkennen door zijn plat afgesneden borstel en meestal staan de haren van deze kwast dicht op elkaar, wat zorgt voor een optimaal resultaat. Kortom, Crème, poeder, vloeibaar; het maakt niet uit, met de juiste tools en accessoires bekom ook jij een natuurlijke en streep loos resultaat!


Aanbrengen van highlighter:


Het aanbrengen van Highlighter creëert een glans in je gezicht wat je er wakker en jong laat uitzien. Deze make-up kan met behulp van verschillende kwasten op doelgerichte plaatsen in je gezicht aangebracht worden. De dunne waaier kwast, ook gekend als de fan brush, is de kwast wat gebruikt word voor het aanbrengen van highlighter op je jukbeenderen. Deze kwast is ideaal voor het verkrijgen van een natuurlijke dekking en subtiele glow. Verlang je naar een intensere highlighter look, dan kan je gebruik maken van de taps toelopende kwast. Deze kwast is zowel geschikt voor het aanbrengen van highlighter op je neus, voorhoofd, cupidoboog en jukbeenderen!


Het aanbrengen van eyeliner:


Voor het aanbrengen van een strakke eyeliner lijn gebruik je het best een hele fijne kwast, kan zowel een schuin afgesneden kwast al een taps toelopende kwast zijn. De schuin afgesneden kwast word ook wel eens gebruikt voor het inkleuren van de wenkbrauw en kan dus handig zijn indien je jouw eyeliner kort op de wimpers wilt aanbrengen. Beide kwasten zijn geschikt voor zowel poeder, gel als vloeibare eyelinerproducten.


Overgang van oogschaduw:


Wens je een mooie kleurovergang te verkrijgen bij jouw oogschaduw? Dan gebruik je het best een blending kwast. Deze kwasten hebbe lange en luchtige haartjes wat bij het blenden van je oogschaduw de kleuren langzaam met elkaar mengt en zo een perfecte overgang creëert.


Full face make-up look:


Creëer jij elke dag opnieuw een complete make-up look? Dan kan een kwasten set goed van pas komen. Deze setjes bevatten alle belangrijke kwasten in een mooie opbergdoos, zo heb je elke dag opnieuw de juiste kwasten bij de hand.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!