Contact Klantenservice Winkelzoeker

Ontdek TIFFANY & CO.

Tiffany&Co. Parfum

Image

Tiffany & Co. parfum is tijdloos en elegant

Tiffany & Co. werd in 1837 opgericht in New York City en blijft verder bouwen aan een rijke erfenis van kwaliteit, ontwerp en vakmanschap. Tiffany & Co. parfums worden wereldwijd gedragen door trendsetters en zijn tijdloos, subtiel en sensueel. De bijzondere geuren zijn gehuld in prachtige kristallen flacons die herinneren aan de bekendste diamanten van het juwelenhuis. Bovendien zijn de parfums verpakt in het iconische Tiffany-blauwe doosje. All you need is Tiffany blue…

Image

Tiffany Signature

De signatuur geur van Tiffany & Co. is een sprankelend en floraal Eau de Parfum. Tiffany Signature opent met bruisende topnoten van mandarijnblad. In het hart speelt de kostbare Irisbloem de hoofdrol die de geur een pure en heldere sensatie geeft. Basisnoten van Patchouli worden omgeven door verzachtende Musk die sensueel aanvoelt op de huid. Tijdloos en verfijnd.

Image

Tiffany Intense

Tiffany Intense Eau de Parfum is een krachtige en bloemige geur. Een nieuwe kijk op de karakteristieke Iris, een rijkere en diepere interpretatie van de signatuur geur van het juwelenhuis. Tiffany Intense heeft in het hart een rijke concentratie van de luxe Irisbloem, gehuld in de warmte van amber en benzoë. Deze bijzondere samenstelling geeft het nieuwe Eau de Parfum een buitengewone diepte.

 

De campagne van Tiffany&Co. Parfum

Image

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!