Contact Klantenservice Winkelzoeker

ICI PARIS XL Time

ICI PARIS XL wil de vrouw bedienen die op zoek is naar hoogtechnologische anti-aging verzorgingsproducten tegen een zachte prijs. Voor hen ontwikkelde ICI PARIS XL nu een specifieke collectie dat tegemoet komt aan hun wensen en behoeften.

De nieuwe TIME anti-aging lijn van ICI PARIS XL SKINCARE

Voor iedereen de perfecte verzorging. De anti-aging TIME-producten zijn ontwikkeld voor elke periode in het leven van een vrouw: of ze nu de tekenen van een verouderende huid wil laten verdwijnen, kiest voor hydratatie of meer zachtheid, of haar huid wil boosten, verstevigen of versoepelen.

Ontdek nu
ICI PARIS XL Time

DE TIME PRODUCTEN ONDER DE LOEP

Alle formules van de nieuwe TIME anti-aging lijn zijn getest en ontwikkeld met hoge kwaliteit als basisvereiste. De TIME-lijn omvat een verstevigende anti-aging dagcrème, een hydraterende anti-aging nachtcrème, een corrigerend anti-aging serum en een corrigerende anti-aging oogcontourcrème.

Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Koop nu

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!