Contact Klantenservice Winkelzoeker

Viktor & Rolf Good Fortune
Viktor & Rolf

Het lot is geen kwestie van toeval, het is een kwestie van keuze.

Good Fortune is de incarnatie van een nieuwe, positieve levensstijl. Een olfactief manifest voor spiritualiteit en zelf-potentialisering, die je de kracht geeft om je eigen lot te creëren, geïnspireerd door de Spiritual Glamour Haute Couture Collection.

Viktor & Rolf

Betoverend en krachtig, de geur opent met de geheime alchemie van de venkel- en gentiaanbloem die samen gedistilleerd worden als een verlevendigende, magnetische top.

Een superinfusie van jasmijn staat centraal in het hart van de geur, bloeiend met zijn fluweelzachte zonnenoten, terwijl een romige en betoverende bourbon vanille zich in de basis bevindt.

Viktor & Rolf

Good Fortune is de eerste geur van Viktor&Rolf die ontworpen is voor oneindig gebruik. Steun verantwoordelijke, luxe parfumerie door thuis je fles te hervullen.

Video
Viktor&Rolf Flowerbomb Edp

Flowerbomb

Eau de Parfum
50ml

The enchanting explosion
of 1000 flowers.

Viktor&Rolf Flowerbomb Ruby Orchid edp

Flowerbomb Ruby Orchid

Eau de Parfum
50ml

The captivating sensuality
of a carnal Ruby Orchid.

Viktor&Rolf Good Fortune edp

Good Fortune

Eau de Parfum
50ml

Create your own destiny

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!