Contact Klantenservice Winkelzoeker

The Inkey List™ Gids voor

Gecombineerde Huidverzorging

Er zijn 5 belangrijke stappen bij het combineren van huidverzorgende producten: reinigen, hydrateren, behandelen, moisturizen en SPF. Met deze stappen in gedachten, zal het creëren van uw eigen huidverzorgingsroutine resulteren in een op maat gemaakte aanpak die uniek is voor uw behoeften.

De basis van elke goed gecombineerde huidverzorgingsroutine! Wij raden u aan om dagelijks in de ochtend en avond te reinigen als eerste stap van uw huidverzorgingsrecept.

Probeer de verzorgende Oat Cleansing Balm, uitbraak-verminderende Salicylic Acid Cleanser of de verhelderende Fulvic Acid Cleanser van The INKEY List.

Probeer de geweldig hydraterende Hyaluronic Acid Serum van The INKEY List als eerste stap na het reinigen. Het kan helpen uw volgende producten in de huid te brengen, zodat ze effectiever werken en de huid gehydrateerd, vol en stralend blijft.

The INKEY List heeft een aantal serums en behandelingen met verschillende doelen voor huidverzorging. Als algemene regel voor het aanbrengen van laagjes, adviseren wij om van de dunste naar de dikste samenstelling te gaan.

Probeer de gladmakende Retinol Serum, de zwelling-verminderende Caffeine Eye Cream of de Niacinamide Serum voor balans van The INKEY List.

Moisturizers helpen vocht in de huid te trekken en te vergrendelen, waardoor uw huidbarrière sterk en verbeterend is.

Probeer de Omega Water Cream van The INKEY List voor een vette huid, Peptide Moisturizer voor de rijpe huid of Vitamin B, C & E Moisturizer voor de normale huid.

Onbeschermde blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen, versnelde tekenen van veroudering en hyperpigmentatie veroorzaken. Wij stellen voor de huid te beschermen met SPF 30 Daily Sunscreen van The INKEY List, als laatste stap van uw huidverzorgingsroutine in de ochtend.

Koop

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!