Look Good Feel Better

PARTNERSHIP LOOK GOOD FEEL BETTER

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook je uiterlijk nog eens verandert, kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen. Look Good Feel Better heeft als doel bij te dragen aan het zelfvertrouwen van vrouwen met kanker. Niemand wil er immers ziek uitzien.

Jaarlijks geven zij meer dan 300 gratis workshops in 76 ziekenhuizen in Nederland aan vrouwen die kanker hebben en adviseren deze vrouwen over hun uiterlijke verzorging. Zo kunnen deze vrouwen eruit blijven zien als zichzelf. Deze doelstelling is voor ICI PARIS XL aanleiding geweest om zich in te zetten voor deze stichting. Om vanuit een maatschappelijk verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren zodat deze vrouwen de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Een team van beauty experts van ICI PARIS XL bij de workshops in de ziekenhuizen en adviseert de deelnemers over uiterlijke verzorging. Ook draagt ICI PARIS XL bij aan het creëren van naamsbekendheid voor Look Good Feel Better en wordt er gekeken naar mogelijkheden om fondsen te werven.


Voor meer informatie over Look Good Feel Better: www.lookgoodfeelbetter.nl

charity

 

 

OPERATION SMILE

GIVE A SMILE

Wij willen niet alleen een glimlach op de gezichten van onze klanten, maar zeker ook bij de mensen die onze hulp het meest nodig hebben. Daarom heeft A.S. Watson Group haar allereerste wereldwijde CSR-programma “Give a Smile” gelanceerd. Samen met de organisatie Operation Smile heeft deze campagne ervoor gezorgd dat maar liefst 1500 kinderen in ontwikkelingslanden met een schisis geopereerd konden worden. Hierdoor kunnen zij zich weer met een lach richten op de toekomst, zonder problemen met eten, drinken en spreken. ICI PARIS XL, één van de Retailmerken van A.S. Watson hebben de handen ineen geslagen om deze campagne te ondersteunen, waardoor deze kinderen met een schisis voor het eerst kunnen glimlachen.

OVER OPERATION SMILE

De ouders van kinderen met een schisis in ontwikkelingslanden hebben vaak niet de financiële middelen om hun kinderen te laten opereren. Terwijl het kan gaan om levensreddende operaties. Operation Smile, opgericht in 1982, heeft een wereldwijd netwerk van vrijwillige (medische) professionals die elk jaar honderdduizenden uren aan de zorg voor kinderen met een schisis over de hele wereld besteden.