Bijgewerkt privacybeleid

Dua Lipa, het nieuwe gezicht van YSL Beauté!

| Trending Now
dua_lipa_1900x1070

The word is out! Dua Lipa - tweevoudig grammy winnares, mode icoon en meest gestreamde artiest ter wereld - is hét nieuwe gezicht van YSL Beauté!

Next Generation Leader

Zangeres Dua Lipa heeft al op jonge leeftijd eindeloos veel prijzen gewonnen, met hits als Be the One, Scared to Be Lonely en No Lie. Ze is de ster van de moderne popcultuur en onlangs uitgeroepen tot Next Generation Leader. Wow! Nu heeft zij een nieuwe prijs in de wacht gesleept en niet zomaar een: het ambassadeurschap voor de nieuwe geur van YSL Beauté!

Perfecte match

De keuze is niet zonder reden op haar gevallen. Dua Lipa belichaamt de YSL-vrouw. Ze weet hoe ze zowel stoer, sterk als super vrouwelijk kan zijn. Ze is eerlijk, trouw aan zichzelf en ze maakt haar eigen regels. “Ik geloof erin dat je altijd trots moet zijn op de dingen die je doet, en ik denk dat dat heel goed samengaat met de filosofie achter de nieuwe geur van Yves Saint Laurent”, aldus Dua Lipa.

Hoe de nieuwe geur van YSL zal heten, ruiken en eruit zal zien, dat is nog onbekend. Wij zijn ontzettend benieuwd en houden je uiteraard op de hoogte. In de tussentijd kun je alvast een van deze andere heerlijke geuren van YSL ontdekken: