Bijgewerkt privacybeleid
Weg met geurtjes: zo ruik je altijd lekker!

Weg met geurtjes: zo ruik je altijd lekker!

| Beauty Basics

Hoe warm het ook wordt en hoe actief je ook bent: met deze tips blijf je fris, de hele dag lang. Snel lezen!

1/4

Neem een ochtenddouche

Als man transpireer je sowieso meer dan een vrouw, zeker als je een drukke baan hebt. Neem daarom ’s ochtends een douche met een diep reinigende gel om alle geurtjes te verwijderen of kies voor de douchegel uit de lijn van je favoriete geur. Zo ben je de hele dag subtiel geparfumeerd.

De zeepvrije formule van Douchegel voor Haar en Lichaam van ICI PARIS XL reinigt lichaam en haar zonder ze uit te drogen. L’Homme Douchegel van Yves Saint Laurent houdt je huid soepel en geeft je haar extra vorm en volume.

 

2/4

Pro antitranspirant

Een gewone deodorant gaat transpiratiegeur tegen, terwijl een antitranspirant het zweten zelf tegengaat. Een antitranspirant houdt je dus droger én frisser.

Voor een geurtjesvrije dag kies je bijvoorbeeld voor de Deodorant Roll-On Anti-Transpirant van Clarins. Die bevat geen alcohol en heeft een langdurig effect. Wil je zeker weten dat je deo geen vlekken geeft in je kleding, kies dan voor Biotherm Deo Pure Antitranspirant Spray.

3/4

Spray slim

Breng je favoriete geur aan op je zogenaamde pulse points zoals je nek, je polsen, je borst en achter je oren. Dat zijn de plekjes waar je bloedvaten het dichtst onder het huidoppervlak lopen. Door de warmte die vrijkomt ruik je de geur extra lang.

Met de navulbare parfumverstuiver van Travalo neem je je favoriete geur ook gewoon mee onderweg. Zo’n kleine verstuiver is goed voor maar liefst 65 sprays!

4/4

Volg een geurvrij dieet

Schrap knoflook, uien en pittige kruiden uit je dieet. Die komen namelijk als geurstof in je transpiratie terecht, met een minder aangename geur als resultaat. Drink voldoende water, liefst twee liter per dag. Zo zorg je ervoor dat je transpiratie veel minder sterk ruikt.

Gebruik na het douchen een geparfumeerde bodylotion, zodat je huid de hele dag subtiel blijft geuren. Lekker fris is Biotherm Bath Therapy, die ruikt naar gember en pepermunt.