Bijgewerkt privacybeleid
Hoe verberg je een vermoeide blik?

7 tips tegen een vermoeide blik

| Beauty Basics
Cropped shot of a young woman examining her skin in the bathroomhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/783545.jpg

Slecht geslapen of te laat naar bed? Gelukkig bezorgen deze tips je met weinig moeite het optische effect van een uur of zes extra slaap!

1

Oogserum: snel oppeppen

Een goed oogserum is z’n geld meer dan waard: even inkloppen rond je ogen en het levert je onmiddellijk een frissere blik op. De actieve stoffen in het serum verminderen de zwelling en zorgen ervoor dat donkere kringen minder zichtbaar worden. Breng de crème of gel aan met je vingertoppen, door de lichte textuur trekt dit snel in.

Onze favoriet is Advanced Time Zone Eye Creme van Estée Lauder. De huid rond je ogen wordt onmiddellijk gladder en stralender; rimpels, lijntjes en kraaien- pootjes verminderen. 

2

Oogcrème: hydrateren

Oogcrème zorgt voor hydratatie en bescherming van de dunne en delicate huid rond je ogen. Door de crème zachtjes masserend aan te brengen, stimuleer je de onderhuidse circulatie. De doorbloeding verbetert en vocht en afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden.

Onze favoriet is Pep Start Eye Cream van Clinique. Je ogen zien er de klok rond levendig, opgefrist, helder en gehydrateerd uit. In 3 seconden heb je een wakkere, frisse blik.

3

Concealer: neutraliseren

Op donkere kringen breng je een perzikkleurige concealer aan, die neutraliseert de blauwe of grijze kleur. Gebruik een kwastje en vervaag vervolgens met je vingertoppen.

Onze favoriet is Magic Concealer van H.Rubinstein. Dankzij minuscule parelmoerdeeltjes en kamille verfrist de concealer de oogopslag.

5

Oogpotlood: opfrissen

Een lijntje wit oogpotlood op de onderste oogrand haalt roodheid en vermoeidheid weg, het wit licht je blik op en zorgt dat je er frisser uitziet. Met een beetje oog- schaduw in een lichte champagnetint in je binnenste ooghoek versterk je dat effect nog.

Onze favoriet is het 24/7 Glide-on Eye Pencil ‘Yeyo’ van Urban Decay. Dit kohlpotlood haalt de roodheid rond je ogen weg, en de formule met vitamine E en jojobaolie verzekert een langhoudend resultaat.

6

Lipstick: kleuren

Als je moe bent, zie je er vaak wat
bleekjes uit. Begin met een egale basis, bijvoorbeeld met een BB-crème en zorg daarna voor meer kleur met een lichte blush op de appeltjes van je wangen. Een frisse, heldere kleur lipstick maakt je gezicht meteen levendiger.

Onze favoriet is Rouge Edition Lippenstift ‘13 Rouge Jet Set’ van Bourjois. Deze geeft een glanzende kleur met orchidee-extract en een smeltende textuur voor een schitterende finish. 

5

Highlighter: oplichten

Een highlighter geeft vorm en glans aan je gezicht. Breng aan op het jukbeen in de richting van je slapen en net onder je wenkbrauwen. Doordat het licht weerkaatst op je gezicht zie je er fris(ser) en uitgeslapen uit. Maar: overdrijf niet. Klop je poederborstel af en breng het poeder zeker niet aan over je hele gezicht.

Onze favoriet is het Highlighting Poeder van Be Creative MakeUp, een licht- reflecterend poeder dat je huid instant oplicht en voorziet van een gezonde gloed.