Contact Klantenservice Winkelzoeker

swiss anti age science
HERSTRUCTURERENDE EMULSIE PHA - LICHAAM

(0)
Exclusief
  • 200 ML
      Adviesprijs € 165,00 825,00 €/L

€ 165,00  

165 Beauty Member Punten
 

Beschrijving

de herstructurerende emulsie PHA gaat het overmatig schilferen van de droge huid tegen, wat nog versneld wordt door veroudering. het product is gebaseerd op een innovatieve strategie van acute verzuring en exfoliatie van de hoornlaag. Het draagt bij tot de verwijdering van de reeds gevormde huidschilfers en voorkomt de vorming van nieuwe huidschilfers.
Na slechts enkele applicaties neemt de ruwheid van de huid af. Het complex helpt om de huid opnieuw fluweelzacht en soepel te maken.


Cosmeceutische voordelen:
- Herstructureert het intercellulaire cement en verbetert de fysische en mechanische eigenschappen van de opperhuid.
- Corrigeert de overmatige schilfering
- Herstelt de beschermende werking van de huidbarriere en verhoogt de weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf
- Zorgt voor het behoud van een optimaal vochtgehalte in de bovenste lagen van de opperhuid en versterkt de werking van de natuurlijke vochtvasthoudende factoren.

Productdetails

EAN code:7640147190542
Gebruiksaanwijzingen:corrigerende anti-age lichaamsverzorging Nescens
In het kader van de cosmeceutische methode van Nescens wordt de Herstructurerende emulsie PHA twee keer per dag gebruikt op een gereinigde, droge huid. Het is aanbevolen om de herstructurerende emulsie PHA 'smorgens en 's avonds met opwaartse bewegingen aan te brengen op droge en schilferige huidzones (onderarmen, dijen, benen, enz.).

Geschikt voor mannen en vrouwen. Klinisch getest, onder dermatologisch toezicht.

Ingrediënten

 

Lactobionzuur: Zorgt Voor Een Efficiënte, Doch Niet-agressieve, Exfoliatie. Bevordert De Vernieuwing Van Keratinocyten En Garandeert Een Optimale Cohesie Van De Epidermale Barriere. Houdt Watermoleculen Inn De Hoornlag Van De Huid?
niacinamide: Heeft Een Stabilisered Effect Op De Epidermische Barriere. Verhoogt Het Vochtgehalte Van Het Stratum Corneum. Versnelt De Differentiatie Van De Keratinocyten.
n-acetylglucosamine: Bevordert Celadhesie (Bindt Glyciproteïnen Die De Samenhang Tussen De Corneocyten Garanderen). Stimuleert De Expressie Van Markers Van Keratinocyten Differentiatie (Keratine, Involucrine).
glycerine: Herstelt De Lamellenstructuur Van De Intercellulaire Lipiden Van Het Strateum Corneum. Garandeert Een Optimale Hydratatie Van De Verschillende Lagen Van De Epidermis.
ureum: Verhoogt De Activiteit Van De Enzymen Btrokken Bij De Synthese Van Epidermale Lipiden.
pathenol: Draagt Bij Aan De Reconstructie Van De Lagen Epidermale Lipiden. Zijn Hygroscopische Eigenschappen Bevorderen Hydratatie.

LEVERING EN RETOURNEREN

Hoe verloopt de levering?

Je kunt jouw bestelling laten bezorgen op je huisadres, in één van onze winkels of bij een postpunt. De verwachte leverdatum zie je tijdens het bestellen in jouw winkelmandje. We bezorgen al jouw bestellingen vanaf €20,- gratis. Daarnaast kun je ook kiezen voor Click & Collect, dan ligt jouw bestelling na 1 uur klaar in de door jou gekozen winkel. 

Bezorging aan huis of op een ander adres in Nederland?
PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Ben je niet thuis? De bezorger brengt jouw bestelling dan bij je buren of een PostNL-punt.

Afhalen in één van onze winkels of een postpunt?
Zodra jouw pakket klaar ligt dan ontvang je een mail. Deze kun je op vertoon van de track & trace code ophalen.

Ga naar meer info en FAQ’s over levering.

Retourneren

Terugsturen
Na ontvangst van jouw bestelling producten heb je 14 dagen om deze (gedeeltelijk) terug te sturen of te herroepen. Na de herroeping heb je dan nog eens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Om jouw bestelling te herroepen, kun je contact met ons opnemen of gebruikmaken van een modelformulier voor herroeping.

Omruilen of terugbrengen in de winkel
Je mag het product ook terugbrengen of omruilen in een winkel bij jou in de buurt. Hiervoor hoef je geen retourformulier in te vullen. Neem wel je orderbevestiging mee.

Ga naar meer info en FAQ’s over retourneren.

Meer vragen rond bestellen? Die vind je op onze FAQ pagina.

Reviews

(0)

0 reviews

Hoe werken beoordelingen?