Contact Klantenservice Winkelzoeker

Wenkbrauwen

54 Resultaten

54 Resultaten
 

CHRISTIAN FAYE

browliners

eyebrow liner & brush

  Adviesprijs € 14,95 € 13,83

CHRISTIAN FAYE

browliners

eyebrow liquid liner quattro tip

  Adviesprijs € 12,95 € 11,98
30%

HUDA BEAUTY

bomb brows

brow pencil

  Adviesprijs vanaf € 17,15 € 12,00
12

DEPEND

 eye lash & eyebrow colour 

â wimper- wenkbrauwverf

  Adviesprijs € 16,50 € 15,26
3
3

DIOR

crayon sourcils poudre diorshow

waterproof wenkbrauwpotlood

  Adviesprijs vanaf € 32,25 € 29,83
2
1

BOBBI BROWN

micro brow pencil

wenkbrauwpotlood

  Adviesprijs € 38,00 € 35,15
1

CLINIQUE

quickliner™ for brows

wenkbrauwpotlood - langhoudend & zeer precies

  Adviesprijs € 29,00 € 26,82
2

M.A.C

made to wow brow kit

langhoudende wenkbrauwenset- giftset - waterproof

  Adviesprijs € 34,00

ANASTASIA BEVERLY HILLS

brow genius

brow serum

  Adviesprijs € 69,00
1
1

QUEEN TARZI

brow pencil

the royal brow pencil

  Adviesprijs € 21,00 € 19,42
4

DIOR

diorshow brow styler

wenkbrauwpotlood

  Adviesprijs € 36,50 € 33,76
5

DIOR

diorshow on stage crayon

waterproof khol potlood

  Adviesprijs € 35,50 € 32,84
58
1

CHANEL

crayon sourcils

vormend wenkbrauwpotlood

  Adviesprijs € 30,00

ANASTASIA BEVERLY HILLS

deluxe mini brow wiz®

eyebrow pencil

  Adviesprijs € 16,00
2

GUERLAIN

brow g

wenkbrauwpotlood

  Adviesprijs € 32,07 € 29,66

CHRISTIAN FAYE

eyebrow powders

wenkbrauwpoederset ash brown

  Adviesprijs € 32,95 € 30,48

Mooie wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel of wenkbrauwpoeder


Wenkbrauwen waren nog nooit zo hot. Daardoor bestaat er nu ook een uitgebreid aanbod aan wenkbrauwproducten om die perfect eyebrow te creëren die je overal op social media ziet – de beste wenkbrouwproducten shop je bij ICI PARIS XL. Je wenkbrauwen bijvullen kan een wenkbrauwpoeder of een wenkbrauwpotlood. Met een goede wenkbrauwgel, transparant of getint, hou je je wenkbrauwhaartjes mooi op hun plaats.


Wenkbrauwen tekenen, hoe doe je dat?


Je wenkbrauwen bijvullen met make-up kan je subtiel doen of meer uitgesproken, afhankelijk van wat jij mooi vindt. De basisregel is wel dat, als je je wenkbrauwen voller wil maken, je dit aan de bovenkant doet. Als je onder je wenkbrauwen bijtekent, dan ga je ze verzwaren en dit creëert een strenge blik.

Neem er even een penseel of wenkbrauwpotlood bij. Dit kan je gebruiken om de verschillende punten aan te duiden waartussen je je wenkbrauwen zal gaan bijvullen. Teken telkens een klein puntje. Hou het verticaal omhoog en leg het tussen je neusbrug en je neusvleugel. Het punt waar het penseel of potlood de onderzijde je wenkbrauw kruist is het startpunt. Daarna vertrek je vanaf dezelfde positie tegen je neusvleugel, maar hou je je penseel schuin. Kijk recht vooruit en kruis het penseel over het middel van je iris. Waar het penseel de bovenkant van je wenkbrauw kruist, teken je een puntje. Dit zal het hoogste punt zijn. Om het uiteinde van je wenkbrauw aan te duiden, vertrek je opnieuw vanaf dezelfde plek met je penseel, maar deze keer laat je je buitenste ooghoek kruisen. Dit zal het eindpunt van je wenkbrauw aangeven.

Hierna kan je de vorm beginnen uittekenen. Voor een zachtere, natuurlijke look, werk je met kleine bewegingen en een zachte hand. Wil je strakker afgelijnde wenkbrauwen, zoals je vaak ziet bij beauty bloggers, dan kan je meer product gebruiken en langere lijnen creëren. Vul je wenkbrauw verder in met je verkozen product, en gebruik eventueel nog een penseel om het product goed te verdelen.


De beste wenkbrauw gel voor ordelijke, of juist weelderige wenkbrauwen


Met een wenkbrauwgel hou je je haartjes de hele dag precies waar jij ze wil hebben. Heb je lichte wenkbrauwen, en wil je ze liever niet bijtekenen, dan kan je een getinte brow gel gebruiken. Anders gebruik je gewoon transparante brow gel. Gebruik eerst een gewoon wenkbrauwborsteltje om je haartjes te kammen hoe jij ze wil, en gebruik dan pas brow gel. Een nieuwe trend is ‘bushy brows’, waarbij de wenkbrauwen juist wat slordig zijn. Die look kan je bekomen én lang behouden door veel browgel te gebruiken en je haartjes recht omhoog te kammen. Voor een ordelijke look, kam je gewoon mee in de natuurlijke groeirichting van je wenkbrauwharen.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!