Contact Klantenservice Winkelzoeker

False Eyelashes

19 Resultaten

19 Resultaten
 

QUEEN TARZI

luxury lashes

nila

  Adviesprijs € 21,99 € 20,34
3

QUEEN TARZI

luxury lashes

nora

  Adviesprijs € 21,99 € 20,34
7

QUEEN TARZI

luxury lashes

ella

  Adviesprijs € 21,99 € 20,34
11

QUEEN TARZI

luxury lashes

coco

  Adviesprijs € 21,99 € 20,34
4

HUDA BEAUTY

lashes

valse wimpers

  Adviesprijs vanaf € 20,00

TATTI LASHES

3d faux me mink

tl7

  Adviesprijs € 11,95 € 11,05

QUEEN TARZI

luxury lashes

roya

  Adviesprijs € 21,99 € 20,34

QUEEN TARZI

luxury lashes

alaya

  Adviesprijs € 21,99 € 20,34
3

QUEEN TARZI

luxury lashes

sofia

  Adviesprijs € 21,99 € 20,34
2

QUEEN TARZI

luxury lashes

half lash lina

  Adviesprijs € 19,99 € 18,49

QUEEN TARZI

luxury lashes

half lash chloe

  Adviesprijs € 19,99 € 18,49

HUDA BEAUTY

hoodie flares

#25 classic lashes

  Adviesprijs € 20,00

QUEEN TARZI

luxury lashes

luna

  Adviesprijs € 21,95 € 20,30

QUEEN TARZI

luxury lashes

bella

  Adviesprijs € 22,00 € 20,35
4

QUEEN TARZI

luxury lashes

rose

  Adviesprijs € 21,99 € 20,34
1
25%
Bestseller

QUEEN TARZI

luxury lashes

design your lashes bundle 1

  Adviesprijs € 24,99 € 18,74
25%
Bestseller

QUEEN TARZI

lash glue

design your lashes bond & seal

  Adviesprijs € 24,99 € 18,74
1

QUEEN TARZI

luxury lashes

half lash aliya

  Adviesprijs € 24,99 € 23,12
25%

QUEEN TARZI

luxury lashes

design your lashes bundle 2

  Adviesprijs € 24,99 € 18,74

Valse wimpers online kopen? Ontdek ons assortiment false eyelashes!


Als je zelf weinig wimpers hebt, of gewoonweg écht een statement wil maken, dan kan je dat doen met een paar valse wimpers. Niets is zo glamoureus en elegant dan lange volle wimpers. Ga je naar een gala, feestje of andere speciale gelegenheid, dan zijn false eyelashes een must voor je look. Het kan misschien too-much lijken, maar iedereen zal alleen maar oog hebben voor jou en je sensuele blik! Shop onze valse wimpers van Urban Decay en Queen Tarzi.


Welke valse wimpers passen bij mij?


Er zijn valse wimpers voor elke oogvorm. Voor alle oogvormen geldt wel dit: als je het heel natuurlijk wil houden, dan ga je voor ‘individual lashes’; individuele wimpers dus. Deze soort valse wimpers bestaan uit kleinere stukjes die je afzonderlijk tegen de wimperlijn zet, waardoor het lijkt alsof het je natuurlijke wimpers zijn. Deze techniek wordt vaak gebruikt bij bruidsmake-up! Mag het wat meer zijn? Ontdek hier welke wimpers een statement maken voor elke oogvorm.


Valse wimpers voor ronde ogen


Heb je eerder ronde ogen? Dit kan je merken aan de iris van je oog; als deze bijna volledig zichtbaar is, heb je waarschijnlijk ronde ogen. Als jij deze ronde oogvorm hebt, dan kies je best voor krullende valse wimpers. Zware, volle valse wimpers laat je beter links liggen, want deze zullen je oog er kleiner doen uitzien.


Valse wimpers voor amandelvormige ogen


Je komt zowat met alles weg als je amandelvormige ogen hebt! Deze oogvorm is ietwat puntig aan de buitenkant, met een groter middelpunt. De boven- en onderkant van je iris wordt bedekt door je oogleden. Maar wat het allerbeste bij jou past zijn valse wimpers met veel volume waarvan de haartjes een gelijke lengte hebben – zo zet je je oogvorm in de verf!

 

Valse wimpers voor hooded eyes


De term hooded eyes wijst op ogen waarvan het bewegend ooglid bijna niet zichtbaar is als de ogen open zijn, omdat dit onder de arcadeboog en het wenkbrouwbot zit. Om te vermijden dat je ogen juist kleiner lijken, kies je best voor een paar valse wimpers waarvan de haartjes in het midden langer zijn. Zo open je je ogen!

 

Valse wimpers voor ogen die dicht bij elkaar staan


Deze soort ogen worden gekenmerkt door het feit dat de afstand tussen beide ogen kleiner is dan de breedte van één oog. Daarom is het belangrijk om vooral nadruk te leggen op de buitenkant van je oog. Dat kan je op verschillende manieren doen! Je kan kiezen voor driekwarts wimpers, die niet volledig tot aan de binnenkant van je oog lopen. Je kan dit effect ook bekomen door enkel individuele valse wimpertjes te plaatsen op de buitenhelft van he oog, of door een paar valse wimpers te kiezen dat lang uitloopt naar de buitenkant toe.

 

Valse wimpers voor ‘monolidded eyes’


Deze term wordt wel eens gebruikt voor ogen waarvan de huidplooi van het bovenste ooglid het bewegende ooglid volledig bedekt en er geen arcadeboog zichtbaar is als het oog geopend is. Deze oogvorm is vooral kenmerkend voor Aziatische ogen. Een ander kenmerk is dat de natuurlijke wimpers vaak kort en recht zijn. Als jij deze oogvorm hebt, dan mag je echt een statement maken! Kies een paar wimpers uit met veel lengte, volume en krul, en liefst een paar waarvan de wimpertjes naar de buitenkant toe langer worden.

 

Valse wimpers voor diepliggende ogen


Als jouw ogen diep liggen en overkapt worden door je wenkbrauwbot, dan is een elegante look heel gemakkelijk te bereiken. De valse wimpers die het best bij diepliggende ogen passen? Wimpers met veel lengte en een sterke krul. Zo vermijdt je ook meteen dat er mascara vlekjes op je wenkbrauwbot komen!

 

Hoe breng je valse wimpers aan?


Valse wimpers plaatsen kan een uitdaging zijn. Als je het te intimiderend vindt, dan kan je best starten met individuele wimpertjes – zo leer je je de techniek kennen van de wimpers dicht tegen je wimperlijn te plaatsen en kan je rustig te werk gaan.

Ga je voor een paar valse wimpers, dan moet je eerst checken of ze wel passen en ze eventueel trimmen. De basisregel? Trim àltijd de buitenkant van de wimpers, nooit de binnenkant. Anders krijg je wimpers aan de binnenkant van je oog die onnatuurlijk lang zijn. Om dit de doen hou je de valse wimpers zo dicht mogelijk tegen je wimperlijn, met je vingers of met een pincet, en zorg je ervoor dat de binnenkant ervan gelijk ligt met de start van jouw natuurlijke wimperlijn. Alles wat verder komt dan de buitenkant van je wimperlijn, trim je voorzichtig met een schaartje.

Daarna kan je je wimpers aanbrengen. De meeste mensen dragen ook mascara als ze valse wimpers dragen, omdat je natuurlijke wimpers dan beter mengen met de valse. Of je dit voor of na het aanbrengen van de wimpers doet, is je eigen keuze. Sommigen doen het voor, omdat ze niet willen dat er mascara op de valse wimpers terecht komt, die daarna weer verwijderd moeten worden. Anderen doen het na, omdat je dan met je mascara je natuurlijke wimpers tussen de valse kan duwen en alles mooi samen blenden. Aan jou de keuze! Hou er rekening mee dat het iets moeilijker zal zijn om dicht tegen je wimperlijn te komen met je false eyelashes als je al mascara op hebt.

Zorg ervoor dat je een goede wimperlijm hebt. De meeste wimperlijmen zijn wit, en drogen transparant op. De wimperlijm breng je in een gematigde hoeveelheid aan op de rand van de valse wimpers. Daarna wacht je een half minuutje – je wil dat de lijm al wat droog is, want anders zullen de wimpers niet meteen blijven plakken. Daarna hou je de wimpers vast met je vingers of met een pincet en plaats je ze zo dicht mogelijk tegen je eigen wimperlijn, aan de bovenkant. Daarna kan je met je vingers lichtjes duwen terwijl de lijm opdroogt om te zorgen dat alles goed op zijn plaats blijft. Klaar!

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!