Contact Klantenservice Winkelzoeker

Eyeliner

37 Resultaten

37 Resultaten
20%
Nieuw

GUERLAIN

noir g

24u graphic liner

  Adviesprijs € 42,41 € 33,93 33,93 €/St

Shop de beste eyeliner bij ICI PARIS XL


Kwaliteit is heel belangrijk als je een eyeliner aankoopt. Dit make-up product moet namelijk vlot aan te brengen zijn, sterk gepigmenteerd zijn en het mag ook zeker niet vegen of uitlopen doorheen de dag! Daarom heeft de online shop van ICI PARIS XL een selectie vloeibare eyeliners, felt-tip eyeliners, crème eyeliners en gel eyeliners van topmerken als Bourjois, Lancôme en Yves Saint Laurent.


Eyeliner aanbrengen: doe het als een pro


Of je nu matte eyeliner, glitter eyeliner of glanzende eyeliner aanbrengt, de applicatie ervan is een techniek die je onder de knie moet krijgen. Het aanbrengen van je eyeliner komt na je oogschaduw, maar voor je mascara. Zo blijft je wimperlijn makkelijk bereikbaar.

Alvorens je je eyeliner aanbrengt, ga je best even voor de spiegel staan en kijk je recht vooruit. Kijk goed waar het einde van de plooi van je arcadeboog zit – je eyeliner moet hieronder blijven, want anders zal er een gekke plooi inkomen als je je ogen opent! Om dat goed onder controle te houden, kan je alvast een lijntje tekenen van aan je ooghoek dat lichtjes omhoog loopt, maar onder die plooi blijft. Daar zal de ‘wing’ van je eyeliner komen. Alles wat je nu moet doen, is dit lijntje mooi verbinden. Begin bij het midden van je ooglid en ga naar buiten toe, tot je bij het lijntje aan je ooghoek bent. Daarna breng je eyeliner aan op de binnenste helft van je ooglid en werk je mooi af.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!