Contact Klantenservice Winkelzoeker

eyeliner
VLOEIBARE EYELINER

(22)
Exclusief
  € 12,95 3237,50 €/Kg
€ 12,95  
12 Beauty Member Punten
 

Beschrijving

Productdetails

Ingrediënten

LEVERING EN RETOURNEREN

Reviews

4.4

22 reviews

Hoe werken beoordelingen?
Meest recent
Meest recent
Oudste
Best beoordeelde
Slechst beoordeelde
Populaire
2 december 2022

Top

Al jaren mijn vaste eyeliner, makkelijk aan te brengen, blijft zitten en is er wel degelijk makkelijk te verwijderen. Ik gebruik zelf micellair water en dat werkt prima

  • Blijft zitten
  • Gepigmenteerd
  • Makkelijk aan te brengen

Nelleke J

Vrouw18-24
Geverifieerde aankoop
13 april 2022

Blijft goed, moeilijk te verwijderenx

Goede eyeliner. Mooi donker zwart. Droogt snel, blijft goed en loopt niet uit. Helaas ook heel moeilijk te verwijderen, vooral eventuele restjes op je wimpers. Vormt plakkerige klonters die je er echt uit moet plukken.

Anonymous

20 februari 2022

Al jaren mijn favoriete eyeliner!

Ik gebruik deze eyeliner al jaren, en ik zou nooit een andere willen hebben! Deze blijft lekker lang zitten en is makkelijk aan te brengen. Tip: Veeg het kwastje aan de zijkant van de opening af, zodat je minder liquid op het kwastje hebt bij aanbrengen, en dip er weer in als je weer nodig hebt! Maak het voor dichtdoen schoon (zodat je geen opgedroogde stukjes in je eyeliner krijgt). Zo doe ik het al heel lang! En mijn zusje nu ook!

dropju

22 augustus 2021

Beste eyeliner ever

Brengt super mooi aan, blijft mega goed zitten en is makkelijk te gebruiken. Love it!

Anonymous

7 augustus 2021

Mijn favoriete eyeliner

Deze eyeliner blijft zitten waar die zit. Dus niet dat je in de spiegel kijkt en dat de eyeliner plots verdwenen is of op je ooglid zit. Deze Eyeliner is mijn favoriet, omdat deze 24/7 blijft zitten. zelfs na een middagdutje. Niet waterproof, maar wel echt zwart en alleen af te halen met reinigingsdoekjes. Bij de meeste producten, krijg ik een allergische reactie, deze niet. Prijswaardig.

S Beek