Contact Klantenservice Winkelzoeker

Flower by Kenzo Poppy Bouquet: de nieuwe Eau de Toilette die je siert met bloemen.

kenzo YVES SAINT LAURENT

Kenzo Parfums weeft de stof van bloemen in de nieuwe Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette voor dames. Voor dit nieuwe hoofdstuk neemt parfumeur Dora Baghriche ons mee op een landelijke ochtendwandeling door een Japanse bloemenmarkt.

Over de geur:
Bloemige en botanische geuren komen samen in de nieuwe Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette voor dames, een helder, natuurlijk en authentiek boeket. In de topnoten vermengt groene amandel zich met theebladeren en mandarijnessentie. De hartnoten van Sambac Jasmijn, Gardenia en Damascena Roos komen samen in een kleurrijk, helder en levendig boeket. In de basisnoten zorgt het kenmerkende Cederhout in combinatie met Witte Musk voor een sensuele geur.

De nieuwe Flower By Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette is bloemenverslaving die op je huid zal bloeien.

*Deze actie is geldig van 17 januari t/m 30 januari 2022 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!