Contact Klantenservice Winkelzoeker

Ontdek de iconische geur L'Interdit Eau de Parfum

GIVENCHY L'INTERDIT

Een ode aan gedurfde vrouwelijkheid. Verbied jezelf niets en accepteer geen regels. Een uitnodiging om verzonnen limieten en codes te overschrijden en vrijheid en verboden sensaties te omarmen. De geur bestaat uit een verboden mix van Witte Bloemen en een donker akkoord, waarbij de lichte geurnoten van Oranjebloesem, Jasmijn en Tuberoos versmelten met de donkere geurnoten van Vetiver en Patchouli.

Ontdek alle olfactorische variaties van L'Interdit Givenchy.
L'Interdit Eau de Parfum Intense is een explosie van Tuberoos ontmoet een intense, weelderige Zwart-Lederen Vanille met een vibrerende zoutige, geroosterde Sesam.
Een intense mix van Vetiver en Patchouli met diep zwarte houtachtige noten voor verfijnde elegantie.

L'Interdit Eau de Toilette creëert een bevrijdende, frisse geurexplosie en benadrukt de mysterieuze kant van elke vrouw. Ideaal voor de vrouw die op zoek is naar een lichte interpretatie van L'Interdit.

 

 

* Deze actie is geldig van 1 februari t/m 14 februari 2021 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!