Contact Klantenservice Winkelzoeker
Dior Mother's Day Dior Mother's Day

DIOR FOREVER, DE ICONISCHE CLEAN* FOUNDATION

Dior Forever is de clean*, vloeibare foundation die 24 uur** draagcomfort en een perfecte finish biedt. Samengesteld met een florale huidverzorgingsbasis van 86%***, transformeert de foundation zichtbaar de huid en lijkt zij dag na dag mooier. Maak jouw Dior Forever routine compleet met de Dior Forever Veil Primer en de Dior Forever Skin Correct Concealer.

Ontdek
Dior Video

DIOR FOREVER & FOREVER
SKIN GLOW VOOR 24 UUR
HOGE PERFECTIE

Dior Forever

Dior Forever & Dior Forever Skin Glow
24 uur Draagcomfort - Hoge Perfectie
- Geconcentreerd in Florale Huidverzorging

Matte Finish
Glow Finish

Dior Forever biedt een tweevoudige bescherming tegen dofheid en is verkrijgbaar in 2 finishes: een voedende, stralende finish - dankzij een vochtvasthoudende werking die de natuurlijke hydratatie van de huid behoudt - en transfer-proof matte finish die de huid egaliseert en de hele dag een vette huid tegengaat.

Dior Video

DIOR FOREVER: VOOR ALLE HUIDTYPES

Dior Forever

Met 42 zorgvuldig gekalibreerde tinten kan elke vrouw de kleur vinden die perfect bij haar eigen huidskleur en ondertoon past. Dankzij een gecoate pigmenttechnologie blijft de kleur de hele dag mooi.

Shop nu

DIOR FOREVER SKIN CORRECT:
DE 24 UUR**** LANGHOUDENDE & TRANSFER-PROOF CONCEALER MET EEN HOGE DEKKING

Dior Forever

Dior Forever Skin Correct
24 uur Draagcomfort & Transfer-Proof - 24 uur
Hydratatie - Volledige Dekking

Shop nu

Om de Dior Forever routine te perfectioneren, heeft het Huis Dior haar iconische langhoudende, ultra-dekkende crème concealer vernieuwd in een hydraterende en transfer-proof uitvoering met 96% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Dior Video

DIOR FOREVER GLOW & VELVET VEIL:
DE PERFECTE MAKE-UP BASIS

Dior Forever

Dior Forever Glow Veil & Velvet Veil
Primer met Hoge Perfectie 24 uur Hydratatie & Stralende Finish 97%******* Ingrediënten van Natuurlijke Oorsprong

Shop nu

Ontdek de Dior Forever Veil Primer nu in twee finishes: een matte, fluwelen finish en een glow finish om de teint voor te bereiden op het aanbrengen van foundation en langhoudende perfectie te garanderen. De Dior Forever Glow Veil biedt 24 uur****** draagcomfort en zorgt voor een hydraterende, stralende finish. Dior Forever Velvet Veil zorgt voor een 24 uur******* matte finish en een vervagend effect.

Dior Video

DE ROUTINE VOOR EEN PERFECTE HUID

JOUW GESCHENK VAN DIOR

Ontvang bij besteding vanaf €65,- aan Dior make-up en/of huidverzorging een luxe pouch inclusief één Diorshow Mascara (090 Black) of Diorshow Maximizer 3D Primer-Serum Mascara miniatuur cadeau.*********

Dior Cadeau

* Clean: strenge selectie van ingrediënten. Deze nieuwe generatie foundation beantwoordt volledig aan de Responsible Formulation Charter van Dior door de volgende ingrediënten uit de formule uit te sluiten: BHA (Butylhydroxyanisole), Cyclohexasiloxane, Cyclopentasiloxane, Diethyl ftalaat.
Formaldehyde vrijlatende conserveringsmiddelen, Homosalate, niet door RSPO* (*Roundtable on Sustainable Palm Oil) gecertificeerde palmolie en palmoliederivaten.
Ingrediënten afkomstig van genetisch gemodificeerde soorten (GMO *-* Genetisch gemodificeerde organismen), Octocrylene, Oxybenzone en andere benzofenonen, Parabenen, Aluminiumzouten, Triclocarban, Triclosan, TEA (Triethanolamine / ETA (Ethanolamine).
** 24 uur: instrumentele test met 20 vrouwen.
*** 86% huidverzorgingsbasis: minimum percentage van de foundation dat het vocht vasthoudt alvorens kleur wordt toegevoegd.
**** Instrumentele test met 30 personen.
***** Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende 4% draagt bij aan de prestatie, de zintuiglijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.
****** Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuiglijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.
******* Instrumentele test met 30 personen.
******** Instrumentele test met 25 personen.
********* Deze actie is geldig van 16 januari t/m 29 januari 2023 op iciparisxl.nl en in alle deelnemende ICI Paris XL winkels in Nederland, zolang de voorraad strekt.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!